Penktadienį į areštinę pateko ne vienas girtas vairuotojas | KaunoDiena.lt

PENKTADIENĮ Į AREŠTINĘ PATEKO NE VIENAS GIRTAS VAIRUOTOJAS

Ilgasis savaitgalis dar tik įsibėgėja, o Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje ilsisi jau visas būrys neblaivių vairuotojų.

Penktadienį apie 13 val. Palangoje, Bendrovių gatvėje policininkai sustabdė automobilį „Volkswagen Touran“. Paaiškėjo, kad jį vairavęs 36-erių vyras buvo neblaivus. Apie tai bylojo jo elgesys ir alkoholio tvaikas, sklidęs nuo šio vyro.

Tikrintis alkoholio matuokliu jis atsisakė, bet taip tik užsitraukė dar didesnę bėdą, mat tokiu atveju fiksuojamas vidutinis girtumas ir pradedamas ikiteisminis tyrimas.

Maždaug po valandos policijai neabejingas žmogus pranešė matantis automobilį, kurio vairuotoją įtaria esant girtą. Maždaug po 10 minučių policininkai pranešėjo minimą „Volkswagen Golf“ sustabdė uostamiesčio Tilžės gatvėje.

23 metų vairuotojas buvo patikrintas alkoholio matuokliu, prietaisas parodė 2,62 prom. Netrukus šis vaikinas atsidūrė areštinėje, kaip ir Palangoje nutvertas girtas vairuotojas.

Penktadienį Palangoje buvo nutvertas dar vienas girtas vairuotojas. 60-metis vyras Šilūno gatvėje įpūtė 2,29 prom. Tądien savo „Audi 100“ jis nebegalėjo važiuoti. Panašu, kad ir dar porą metų jis neturės tokios progos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS