Pėsčiųjų perėjoje sunkiai sužeista moteris | KaunoDiena.lt

PĖSČIŲJŲ PERĖJOJE SUNKIAI SUŽEISTA MOTERIS

Antradienį iš ryto Klaipėdoje, Šiaurės prospekte šviesoforu nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje automobilis partrenkė ir sužeidė jauną moterį.

Policijai apie eismo nelaimę pranešta 7.56 val. 71 metų vyras, vairavęs automobilį „Peugeot“ nepastebėjo į perėją įžengusios 35 m. moters ir ją partrenkė.

Nukentėjusioji buvo skubiai nugabenta į ligoninę, jai lūžo peties kaulas, avarijos auka patyrė politraumą. Moteris gydoma ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Vairuotojas nelaimės metu buvo visiškai blaivus.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Whatever..

Nereikia teisinti nei vairuotoju, nei pesciuju. Ir vairuoju,ir pescias per perejas vaikstau. Piestiesiems pasakysiu taip,kad reikia ziureti,ir laukti,ar masina sustos ar ne. Nes pirma,tamsoje,ir juodai apsirengus jusu nesimato! Antra...Bukit zmones atsakingi uz savo sveikata ir gyvybe! Einu per pereja,jeigu yra vaziuojanciu auto,laukiu kol sustos. Sustoja pirmoje juostoje,ziuriu ir i antra ar sustos...Tik tada einu..

Ieva

nesuvokiama, pėsčiųjų perėja ar nepėsčiųjų, bet žmonėm taip nesisaugot ir šokt po ratais virš visko. Suprantu, gal rytas ,tamsu , visi į darbus skuba, bet manau, žmogui lengviau pastebėti atvažiuojančią mašiną, nei vairuotojui pėsčiąjį. Susitraumuoji vienas, bet skaudžiai paliečia visą tavo šeimą. Saugokit save . Jei ne dėl savęs , tai bent dėl jus mylinčių .

...

Ta perėja nesaugi, niekada ryte vairuotojai nepraleidžia, ta pati bėda su perėja prie vasaros estrados.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS