Pirmadienį per kelias valandas uostamiestyje išaiškinti penki neblaivūs vairuotojai | KaunoDiena.lt

PIRMADIENĮ PER KELIAS VALANDAS UOSTAMIESTYJE IŠAIŠKINTI PENKI NEBLAIVŪS VAIRUOTOJAI

  • 2

Rugpjūčio 2 d. vakare Klaipėdos apskr. VPK Kelių policijos pareigūnai Klaipėdoje ir Kretingoje surengė priemonę, per kurią didžiausią dėmesį skyrė vairuotojų blaivumo ir leistino greičio viršijimo kontrolei. Per maždaug 4 valandas pareigūnai išaiškino net penkis nuo alkoholio apsvaigusius vairuotojus, visi sustabdyti Klaipėdoje, Herkaus Manto g.

Apie 21.50 val. pareigūnai pastebėjo automobilį „Mercedes-Benz“, kurio vairuotojas, pamatęs pareigūnus,  kirsdamas dvigubą ištisinę liniją apsisuko ir bandė sprukti. Ties Lietuvininkų a. minėtas automobilis buvo sustabdytas, o jo vairuotojui, gimusiam 1964 m. nustatytas 1,15 prom. neblaivumas. Apie 23.34 val. sustabdytam 1986 m. gimusiam automobilio vairuotojui pareigūnai nustatė 0,51 prom., po maždaug pusvalandžio sustabdytam 1999 m. gimusiam automobilio „Honda“ vairuotojui – 0,63 prom., apie 00.04 val. patikrintam 1991 m. gimusiam Belgijos piliečiui, vairavusiam automobilį „Škoda“, nustatytas 0,60 prom.,  o apie 01.16 val. sustabdytam 1976 m. gimusiam „Volvo“ vairuotojui –  1,20 prom. neblaivumas. 

Kretingoje, Žemaitės al. ir Vilniaus g. sankryžoje, apie 19.47 val. buvo sustabdytas 1973 m. gimęs vyras, kuris automobiliu „Nissan“ važiavo 91 km/val. greičiu, kai leistinas toje vietoje yra 50 km/val. Taip pat paaiškėjo, kad vyras neturi teisės vairuoti, nes ji – jau atimta anksčiau.

Per priemonę pareigūnai taip pat užfiksavo, kad vienas vairuotojas vaiką vežė ne tam skirtoje specialioje kėdutėje, vienas viršijo leistiną greitį, o dar vienas vairuotai transporto priemonei nebuvo atlikęs privalomosios techninės apžiūros.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

pikoku buduliu miestas

paniedilnik pahmielnika

vtornik pavtornik

SUSIJUSIOS NAUJIENOS