Po tragedijos Klaipėdos rajone – policijos pagalbos prašymas: ieškomi įvykio liudininkai | KaunoDiena.lt

PO TRAGEDIJOS KLAIPĖDOS RAJONE – POLICIJOS PAGALBOS PRAŠYMAS: IEŠKOMI ĮVYKIO LIUDININKAI

Greitkelio Klaipėda–Vilnius pradžioje po automobilio ratais žuvusios pėsčiosios asmenybė nustatyta. Eismo nelaimę tiriantys pareigūnai dar aiškinasi avarijos aplinkybes ir prašo atsiliepti moterį kelyje mačiusius žmones.

Tragedija įvyko ties automobilių salonu "Mercedes-Benz", antrojoje eismo juostoje. Penktadienį 21.06 val. antrąja eismo juosta važiavusio automobilio "Volkswagen Passat" vairuotojas nepastebėjo keliu ėjusios moters ir ją traumavo.

Pėsčioji žuvo iškart. Jos asmenybė nustatyta vėliau.

Kai kurios policininkų užfiksuotos aplinkybės stebina – žuvusiosios rankoje buvo butelis alaus.

Pareigūnai dar nežino, ar moteris ėjo važiuojamąja kelio dalimi išilgai kelio, ar bandė pereiti judrią autostradą.

Radę velionės telefoną pareigūnai paskambino paskutiniuoju rinktu numeriu ir sužinojo žuvusiosios asmenybę.

Pasirodo, tai – 1978 m. gimusi Klaipėdos rajone gyvenamąją vietą deklaravusi moteris. Manoma, kad pastaruoju metu ji gyveno Dauparuose.

Dar nežinia, ar pėsčioji įvykio metu buvo blaivi. Tokie tyrimai atliekami Vilniuje Teismo medicinos institute, mėginiai čia atvežami iš visos Lietuvos, todėl susidaro nemenka eilė. Tyrėjai atsakymą apie žuvusiosios blaivumą gali gauti tik po dviejų ar trijų savaičių.

Jeigu paaiškės, kad nukentėjusioji buvo neblaivi ir pati šiurkščiai pažeidė Kelių eismo taisykles, o ją partrenkęs vairuotojas važiavo leistinu greičiu ir vairavo nenusižengdamas reikalavimams, jis bausmės išvengs.

Siekdami tikslesnio tyrimo, Kelių policijos pareigūnai prašo atsiliepti vairuotojus, penktadienį apie 21 val. važiavusius į Klaipėdą greitkeliu ties "Mercedes Benz" centru. Galbūt kuris nors jų matė moterį kelyje, o dar geriau, jei pėsčiąją užfiksavo vaizdo registratoriaus kamera.

Liudininkai raginami paskambinti tyrėjai Romenai Surai tel. 8 700 610 59.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ramus

Nesvarbu kiek metu, girtas ar nelabai, bet autostrada vaikcioti nepatartina. Kas netiki, gali bandyti....

TV PAGALBA

Taigi sake valdzia, kad registratoriai pazeidzia ES teise i privatuma ir ju negalima deti... O dabar - gal turite vaizdo.....

???

Kam skirta autostrada.? Žmonėms vaikščioti ar automobiliams?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS