Policijos komisariate mirė dėl viešosios tvarkos sulaikytas girtas 80-metis | KaunoDiena.lt

POLICIJOS KOMISARIATE MIRĖ DĖL VIEŠOSIOS TVARKOS SULAIKYTAS GIRTAS 80-METIS

Dėl žmogaus mirties policijos komisariate uostamiesčio pareigūnai turės rašyti paaiškinimus ir teisintis, ar padarė viską, kad išgelbėtų jo gyvybę.

Trečiadienį po pietų uostamiestyje, Taikos prospekte, netoli vieno didžiausių miesto prekybos centro, žmonės pamatė ant suoliuko gulintį pagyvenusį vyrą. Buvo panašu, kad jam reikia medikų pagalbos, todėl iškvietė greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažą.

Medikai skubėjo gelbėti žmogaus, o susidūrė su nežabota jo agresija.

Pagyvenęs vyras visokiais būdais koneveikė medikus ir tvirtino, kad jokios pagalbos jam nereikia.

Supratę, kad vyras yra girtas ir įvertinę jo elgesį, medikai iškvietė policininkus, juk žmogus elgėsi agresyviai ir buvo neblaivus viešoje vietoje.

Atvažiavę pareigūnai išgabeno vyrą į policijos komisariatą. Čia su juo taip pat nepavyko susikalbėti. Klausinėjamas jis nesakė savo asmens duomenų, nenorėjo paklusti pareigūnams.

Tik paėmę sulaikyto asmens mobiliojo ryšio telefoną pareigūnai susisiekė su jo artimaisiais ir paragino atvažiuoti pasiimti savo šeimos nario.

Kaip pasakojo Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Raimondas Vaitkevičius, parsigabenti neblaivaus ir agresyviai nusiteikusio vyro namiškiai nepanoro.

Todėl 80-metis vyras buvo uždarytas į laikino sulaikymo kamerą prasiblaivyti. Maždaug po pusvalandžio jam pasidarė bloga.

Tada jau pareigūnai iškvietė greitąją ir patys suskubo sulaikytajam daryti dirbtinį kvėpavimą bei širdies masažą. Buvo panaudotas ir defibriliatorius.

Kai atskubėjo medikai, pagyvenęs vyras jau buvo miręs. Beliko konstatuoti 1941 metais gimusio klaipėdiečio mirties faktą.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

zg

Girtas 80-metis... Siaubūnas... Liūdna.... Ir teismams net darbo nebenusimatė... Gal ir nepakenktų tarnyboms kiek blaiviau į situaciją reaguot...

Jei šeima nenorėjo pasiimti senio, tai policininkai vistiek turėjo pristatyti jį namo ir į lovytę paguldyt? Ar palikti girtą ant suoliuko, kad rėkautų ir priekabiautų prie praeivių? Prisigėrė, pats kaltas: nebepakeli - negerk.Bet jei šeima atsisakė, reik suprasti: visiškas alchašas...

klaipėdietis

Parašytų ar paskiepytas. Juk tai DIIIIDELĖ šių laikų problema. Jei neskiepytas, tai čia pat ir cvaktelt reikėjo, gal būtų išgyvenes.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS