Policijos laimikis savaitgalį – trys narkotikų disponavimo atvejai | KaunoDiena.lt

POLICIJOS LAIMIKIS SAVAITGALĮ – TRYS NARKOTIKŲ DISPONAVIMO ATVEJAI

Savaitgalį policininkai vėl žvalgėsi, ar į pamėgtas vietas atvažiavę jaunuoliai nevartoja draudžiamų medžiagų. Pareigūnų nuojauta neapgavo.

Sekmadienį vakare 19.50 val. policininkai pasuko link Kairių. Didžiulėje laukymėje, išraižytoje lauko keliukais, pareigūnai aptiko stovinčias kelias lengvąsias mašinas.

„Mazda“ markės automobilį pareigūnai apžiūrėjo itin atidžiai, bet lankstinuką kanapių aptiko 17-mečio mašinos keleivio kišenėje. Kiti toje mašinoje buvę jauni žmonės kvaišalų neturėjo.

Tuo pačiu metu policininkai patikrino netoliese stovėjusį automobilį „Audi“. Jį pareigūnai taip pat atidžiai apžiūrėjo ir mašinos gale, po kilimėliu aptiko plastikinį paketėlį su augalinės kilmės žalios spalvos medžiaga. Neabejojama, kad tai – kanapės. Aiškinamasi, kam jos gali priklausyti.

Abiems atvejais pradėtas tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Tą patį vakarą po 21 val., policininkai atvežė dėl smurto sulaikytą 24 metų vaikiną. Kaip įprasta tokiais atvejais, prieš uždarant į areštinės kamerą sulaikytasis buvo nuodugniai apžiūrimas. Vaikino kojinėje pareigūnai aptiko geltoną tabletę, kuri gali turėti psichotropinį poveikį.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

!!!

Aro pagalbos nereikejo???

Netavo reikalas

Mentai darbo neturi vaikus tikrina.

Jjja

Oooo šaunuoliai pareigūnai, vaikius pakraate parodė savo galią. Nuominociau metu sekliu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS