Pramoginius laivus uosto akvatorijoje tikrinę pareigūnai nustatė tris pažeidimus | KaunoDiena.lt

PRAMOGINIUS LAIVUS UOSTO AKVATORIJOJE TIKRINĘ PAREIGŪNAI NUSTATĖ TRIS PAŽEIDIMUS

  • 5

Kovo 1 d. Klaipėdos pareigūnai uosto akvatorijoje ties Kiaulės nugaros sala vykdė policinę priemonę dėl saugaus elgesio vandenyje, uosto taisyklių laikymosi uosto akvatorijoje, tikrino pramoginius laivelius.

Vykdant priemonę, policijos kateriu „Laisvė“ patruliuojantys pareigūnai patikrino 25 pramoginius laivus. Trijuose iš jų laivavedžiai neturėjo gelbėjimosi liemenių – dėl to pradėtos administracinės teisenos. Už tokį pažeidimą gresia bauda nuo 16 iki 60 eurų. Minėti laivavedžiai pažeidimą padarė pirmą kartą, todėl jiems skirta po pusę minimalios baudos.

Klaipėdos jūsų uosto grupės pareigūnai pramoginių laivų laivavedžiams, iš kurių daug buvo atvykę iš atokesnių šalies vietovių, priminė, kad uosto akvatorijoje būtina laikytis čia galiojančių eismo taisyklių, būtina žinoti uosto akvatorijoje naudojamų signalinių vėliavų reikšmes, būti atidiems – nuolat rūpintis savo ir aplink pramogaujančių ar dirbančių saugumu.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

burė

Gal atsiverskite Kuršių marių žemėlapį ir pamatysite. Navigacijos sezonu visi farvateriai nužymėti kuo aiškiausiai - ieškokite raudonų ir žalų bujų.

burei

O kurioje vietoje ten farvateris. Vis buvo prie seniai nenaudojamos Mukrano krantinės. Jokio farvaterio ten nėra.

Anonimas

ИДИ НАХУЙ!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS