Pranešta apie Dangės upėje pastebėtą žmogaus siluetą | KaunoDiena.lt

PRANEŠTA APIE DANGĖS UPĖJE PASTEBĖTĄ ŽMOGAUS SILUETĄ

Tikėtina, kad Dangėje aptiktas skenduolis. Antradienį vakare, jau sutemus, Klaipėdoje pranešta apie upės gelmėje pastebėtą žmogaus siluetą.

Po 20 val prie Dangės, arčiau kruizinių laivų terminalo, informacijos patikrinti išskubėjo policijos ekipažas.

Ši informacija didžiuliam būriui labai aktuali, mat nuo sekmadienio uostamiestyje ieškoma be žinios dingusio jauno klaipėdiečio.

Panašu, kas skenduolį pastebėjo kateriu upe plaukęs žmogus.

Kūną primenantis siluetas buvo tarp dviejų prie krantinės prišvartuotų laivų.

PAPILDYTA 22.40 val. Pranešėjo nurodytoje vietoje dirba priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai. Tai patvirtino operacijų vadovas. Kol kas žmogaus kūno aptikti nepavyko.

Nerimaujama dėl netrukus pasikeisiančių orų, sinoptikai žada, kad artimiausiu metu stiprės vėjas, upės srovė gali keistis. Tai labai apsunkins paieškas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Egis

Vistiek rašys kad mire nuo koronos ištirs sakys nuo koronos

Kaimietis

Krantines reikėjo palikti su normaliais atitvarais. Būtų ir saugu ir praktiška. Dar 200 metų būtų tarnavę tie atitvarai. Tokie juodi pamenu. Galėdavai ramiai atsiremti, įsikibti. Labai saugu buvo. O db tai kapec. Jei susivirduliavai, tai krenti tiesiai į vandenį.

as

Kai tik dingsta žmogus Klaipėdoj, tuoj randa upėje.... keisti dalykai vyksta. Tikrai ne tikiu, kad jie patys nuskęsta, matyt su kažkieno pagalba. O policija tik nurašo į skenduolius, kam tos problemos...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS