Prekeivės apvogė patiklią tveriškę: pensininkė prarado 4 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

PREKEIVĖS APVOGĖ PATIKLIĄ TVERIŠKĘ: PENSININKĖ PRARADO 4 TŪKST. EURŲ

Vagys Žemaitijos kaimuose ieško lengvų aukų. Taip patikėjusi, kad įsileidžia prekių atvežusias moteris, Rietavo savivaldybėje, Tverų miestelyje, gyvenanti pensininkė prarado santaupas.

Penktadienį nuo ryto ne viena tveriškių šeima sulaukė neprašytų viešnių. Dvi moterys siūlė vietos gyventojams pirkti lovos skalbinių ir rūbų.

Prekeivės užsuko ir į 79-erių moters namus. Kol viena jų skleidė prieš šeimininkę audeklus, kita įsmuko į miegamąjį ir nesunkiai rado jos santaupas.

Vos tik šeimininkė pasisuko eiti į kambarį, kuriame laikė pinigus, tarpduryje susidūrė su antra atėjūne. Šeimininkė ėmė šaukti, o vagilės spruko.

Nukentėjusioji prarado 4 tūkst. eurų.

Pasirodo, tądien tos pačios moterys apsilankė keliuose namuose, bet kitur pinigų nugvelbti joms nepavyko.

Rietavo policijos komisariato pareigūnai nustatė įtariamąsias. Jos atvyko iš kitos Žemaitijos vietovės. Tyrimas tęsiamas, bandoma patikrinti, ar panašių nusikaltimų nebūta kitose krašto vietovėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Dumas

Tai ar surado tas sliundras? Surasti ir pakabinti miske.

bliamba

ir vel cigonkes "pasidarbavo" ??

Chi

Vargšė moterytė.., aš irgi namie turiu pasidėjusi šiek tiek pinigėlių- čia gal įprotis iš senų laikų, kai norisi turėti apčiuopiamų pinigų, o ne sąskaitoje. Tuo labiau, kad krizės , ar banko bankroto atveju jau žinom, ką reiškia palikti be skatiko ir jaudintis, ar beatgausi savo santaupas. Namie ne taip daug vietos, kur gali paslėpti pinigus. Dažniausiai tokios aferistės nujaučia, kur ieškoti. Nuoširdžiai suprantu ir užjaučiu šią moteriškę.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS