Per reidą Plungės rajone aplinkosaugininkai rado tinklų ir naminės degtinės daryklą | KaunoDiena.lt

PER REIDĄ PLUNGĖS RAJONE APLINKOSAUGININKAI RADO TINKLŲ IR NAMINĖS DEGTINĖS DARYKLĄ

  • 2

Aplinkos apsaugos departamento Šiaulių ir Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspekcijų pareigūnai dviejose sodybose Plungės rajone rado statomųjų tinklų ir naminės degtinės daryklą, ketvirtadienį pranešė departamentas.

Sodybas Šiaulių ir Klaipėdos aplinkosaugininkai patikrino gavę informacijos, kad jose gali būti laikomi ne mėgėjų žvejybos įrankiai. Per patikrinimą pranešimas pasitvirtino – ūkinėse patalpose rasta gaudyklė žuvims ir du statomieji tinklai.

Už šį pažeidimą asmenims gresia baudos iki 200 eurų, įrankiai paimti.

Taip pat abiejose sodybose rastas didelis naminės degtinės kiekis, vienos sodybos ūkiniame pastate buvo ir naminės degtinės darykla.

Apie šiuos atvejus informuota policija, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Romas

Na, gerai. Samanės darymo aparatas dar kažkaip suprantama. O vat jeigu mano garaže ras tinklus? Ir kas ? Gal aš jais trešnių medžius dengiu nuo paukščių. Turėjimas - jau nusikaltimas ? Ir dėl samanės aparato. Rado - bauda ? Tai čia kaip anekdote. Rado pas vyrą samanės aparatą ir sako - Dabar gausi baudą . Tas vyras - už ką. Policija - na, aparatą turi, reiškia varai samanę. Na ir taip kelis kartus. Vyras tuomet sako - areštuokit už išprievartavimą. Policija - kažką išprievartavai ? Vyras - dar ne, bet aparatą tai turiu.

IRISH PRISON SERVISE

krw mecius nespejo gryzt is kalejimo ir jau vel juda :D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS