Reidai uostamiestyje: užfiksavo virš šimto eismo pažeidimų | KaunoDiena.lt

REIDAI UOSTAMIESTYJE: UŽFIKSAVO VIRŠ ŠIMTO EISMO PAŽEIDIMŲ

  • 5

Siekdami mažinti avaringumą ir sustiprinti eismo kontrolę, Kelių policijos tarnybos pareigūnai su Klaipėdos miesto bendruomenės, Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnais Klaipėdos mieste ir rajone gegužės 6-12 dienomis  vykdė tikslines policines priemones eismo saugumui užtikrinti.

Jos buvo skirtos saugos priemonių naudojimo, vaikų vežimo automobiliuose tvarkos taisyklių laikymosi kontrolei, transporto priemonių vairuotojų pareigų pėstiesiems vykdymo, pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų eismo saugumo užtikrinimui ir kontrolei, neblaivių vairuotojų kontrolei, greičio viršijimo, transporto priemonių važiavimo keleiviniam transportui skirtomis juostomis užkardymui. Stebėtas ir eismas sankryžose, degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Reidų metų patikrinta 318  transporto priemonių, nustatyti 109 pažeidimai: vairuotojų pažeidimai, susiję su pėsčiųjų nepraleidimu – 10, vairuotojų važiavimas per reguliuojamą pėsčiųjų perėją, degant draudžiamam šviesoforo signalui, – 24, saugos diržų nesegėjimas – 10, vaikų išlaipinimas neleistinoje vietoje – 6, netinkamas keleivių išlaipinimas – 23.

Be to, sustabdyti 2 neblaivūs vairuotojai, užfiksuoti 95 greičio viršijimo faktai, 10 transporto priemonių važiavimo keleiviniam transportui skirtomis juostomis atvejų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

As

A juosta didžiosios žmonių dalies patogumui, kad važiuodamas su autobusu galėtum greitai ir patogiai pasiekti savo darbo vietą centre. Jei nesi tas lietuvis, kuriam mašina prie užpakalio prilipus, tai viešasis transportas gera išeitis. Ačiū už A juostą. O tiems, kuri pagatavi su mašiną iki lovos nusigaut, pasprinkit

Debilai, bliat.

Ka cia dar komentuoti.

klp

Tai didesnio debilizmo del tos atkarpos negali but!!! Dekokit Nėniškiui..,geri rysiai savibledoj.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS