Senoliui dėl smurto prieš žmoną apribota laisvė | KaunoDiena.lt

SENOLIUI DĖL SMURTO PRIEŠ ŽMONĄ APRIBOTA LAISVĖ

  • 4

Klaipėdos apygardos prokuratūros Tauragės apylinkės prokuratūros prokurorė Roma Kiselevičienė baigė ikiteisminį tyrimą dėl tauragiškio, kaltinto smurtu prieš žmoną.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, šių metų birželio 29 dieną, apsvaigęs nuo alkoholio 78 metų vyras namuose ėmė konfliktuoti su žmona, ją užgaulioti, konfliktas peraugo į smurtą. Nukentėjusiosios teigimu, sutuoktinis tampė ją už plaukų, skaudžiai suėmė už rankos. Moteris tvirtina, kad sutuoktinis smurtauja ne pirmą kartą.

Prokurorė ikiteisminį tyrimą baigė pareiškimu dėl proceso baigimo teismo baudžiamuoju įsakymu ir prašė kaltinamajam skirti laisvės apribojimo 7 mėnesiams bausmę, įpareigojant jį dalyvauti smurtinį elgesį keičiančiose programose.

Tauragės apylinkės teismo Tauragės rūmuose liepos 17 dieną pasirašytame teismo baudžiamajame įsakyme, su prokurorės argumentais sutikta, vyrui skirta prašyta bausmė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

močiutė

kaip nėra gėdos tokiame amžiuje skriausti savo sutuoktinę matyt rankeles kilnojo visą amžių galvok kad vėliau gal maldausi kad vandens stiklinę paduotu

zenonas išpriekulis

O ką naudojo advokatas Černiauskas, temdamas, sukdamas kojas Garliavoje, prieš mažametę pedofilų išnaudotą mergaitę? Kodėl tylite? Jo vieta kalėjime? Dar nusikalstamos gaujos nariai siūlė į Kauno merus. Kur mes gyvename?

Šiaip

Senukas ne kaip buvo arba kegebistas, arba miškinis, be smurto a nei minutės. Ške, tai sakant, auka iš abejų pusiu.O gal protelis nuo laisvės pasimaišė.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS