Situacija kartojasi: Klaipėdoje vėl įkliuvo girtas taksi vairuotojas | KaunoDiena.lt

SITUACIJA KARTOJASI: KLAIPĖDOJE VĖL ĮKLIUVO GIRTAS TAKSI VAIRUOTOJAS

Klaipėdoje pareigūnai nutvėrė girtą taksi vairuotoją. Tai antras atvejis, kai paslaugą teikti turintys vairuotojai važiavo visiškai girti.

Ketvirtadienį, apie 14 val., uostamiesčio Kalnupės gatvėje žmogus pastebėjo į taksi lipantį akivaizdžiai neblaivų vairuotoją.

Žmogus nenutylėjo šio fakto ir pranešė policijai.

Vos po kelių minučių gretimoje Nemuno gatvėje pareigūnai sustabdė minėtą automobilį ir paprašė 58 metų vairuotoją į alkoholio matuoklį.

Prietaisas 2,09 prom. Taip taksisto kelionė ir karjera baigėsi. Vyras pateko į areštinę. Jo laukia baudžiamoji atsakomybė ir nemenkos finansinės sankcijos.

Tai jau antras atvejis per kelias dienas, kai neabejingi žmonės užkirto kelią girtų taksistų važinėjimui.

Prieš keturias dienas, sekmadienį po pietų, Klaipėdos centre jaunas vyras pamatė visiškai girtą taksi vairuotoją ir nebeleido jam važiuoti.

Danės gatvėje 26-erių vaikinas pastebėjo taksi ženklais pažymėtą „Citroen“ automobilį ir žmogų prie jo. Vyras buvo visiškai girtas ir išlipo iš vairuotojo sėdynės.

Vaikinas iškvietė policiją ir nebeleido jam važiuoti.

Kai atvyko pareigūnai, ėmėsi aiškintis įvykio aplinkybes. Pirmas blaivumo patikrinimas parodė 3,54 prom.

Po ketvirčio valandos vairuotojas dar kartą papūtė į alkoholio matuoklį. Ekranėlyje nušvito 3,1 prom. Žymintys skaičiai.

46 metų vairuotojas buvo nepajėgus ką nors paaiškinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Komentatoriui

Nesuprantu komentare prie ko sporto klubas

Dugnas dugnelis

Pagarba Pilietiškam praeiviui. Taksi "ūkyje" visiškas dugnas. Mano vyras dirbo tuomečiame Autobusų parke taksi vairuotojų visus dešimt metų. Jaunas buvo, nebuvo sporto klubų, nebuvo tiek barų kaip dabar, užstalių, progų tikrai netrūko, bet visi žinojo: principingos, doros Autobusų parko med. felčerės tikrins kaip reikiant išvažiuoti į pamainą jokiam "vakarykščiam" nepavyks. Dabar gali tik pasvajoti, kad sulauksi padoraus, mandagaus, atsakingo vairuotojo, o svarbiausia NEGIRTO vairuotojo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS