Siūlęs kyšį kontrabandinių cigarečių turėjęs BMW vairuotojas „užsidirbo“ ne tik baudą | KaunoDiena.lt

SIŪLĘS KYŠĮ KONTRABANDINIŲ CIGAREČIŲ TURĖJĘS BMW VAIRUOTOJAS „UŽSIDIRBO“ NE TIK BAUDĄ

  • 2

Gegužės 27 d., apie 7.20 val., Klaipėdos r., Dauparų k., Klaipėdos rajono policijos pareigūnams atliekant prevencinę priemonę ir tikrinant vairuotojų blaivumą, įtarimų sukėlė 1956 m. gimęs BMW vairuotojas.

Pastarasis sustabdytas pareigūnų akivaizdžiai jaudinosi, tad buvo patikrinta ir automobilio bagažinė, kurioje pareigūnai aptiko dėžę su baltarusiškomis banderolėmis žymėtais cigarečių pakeliais.

Siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, net ir pareigūno įspėtas apie gresiančią atsakomybę už siūlomą kyšį, BMW vairuotojas Klaipėdos r. PK pareigūnui vis tiek siūlė „draugiškai susitarti“. Tą pačią dieną, atlikus patikrinimą minėto vairuotojo namuose, buvo rasta ir daugiau cigarečių pakelių žymėtų baltarusiškomis banderolėmis – viso aptikta 1218 pakelių kontrabandinių rūkalų, kurių rinkos vertė 3934 eurai.

Už disponavimą kontrabandiniais tabako gaminiais, ankščiau už tokį administracinį nusižengimą nebaustam vyrui gresia bauda nuo 5200 eurų. Tačiau už bandymą papirkti policijos pareigūną pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 2 d.

GALERIJA

  • Siūlęs kyšį kontrabandinių cigarečių turėjęs BMW vairuotojas „užsidirbo“ ne tik baudą
  • Siūlęs kyšį kontrabandinių cigarečių turėjęs BMW vairuotojas „užsidirbo“ ne tik baudą
Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Neber kantrybes

Uz baltarusisku cigareciu kontrabanda teisti kaip uz valstybes isdavima ar terorizma. Jau uzkniso.

123

pakelis baltarusisku cigareciu 3.23 eu ???, cia kur? gal antarktidoje?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS