Skandalas Klaipėdos paplūdimyje: policija sučiupo viešąjį tualetą filmavusį vyrą | KaunoDiena.lt

SKANDALAS KLAIPĖDOS PAPLŪDIMYJE: POLICIJA SUČIUPO VIEŠĄJĮ TUALETĄ FILMAVUSĮ VYRĄ

Ketvirtadienį Klaipėdos paplūdimyje poilsiautojai sulaikė dar vieną iškrypėlį, telefonu viešajame tualete filmavusį gamtinius reikalus atliekančias moteris.

Buvo kelios minutės po 18 val., kai jauna moteris su dukrele užėjo į modulinį tualetą Neįgaliųjų paplūdimyje. Moteris pastebėjo iš gretimos kabinos viršuje kyšantį išmanųjį telefoną ir suprato, kad kažkoks žmogus jas filmuoja.

Moteris išsigando ir pradėjo šaukti. Į jos riksmą sureagavo už durų žmonos ir dukros laukęs sutuoktinis. Jis įsiveržė į kabiną ir pamatė ten nepažįstamą vyrą.

Ginti savo šeimos suskubęs poilsiautojas atėmė nepažįstamojo telefoną.

Kilo sumaištis, kažkas iškvietė paplūdimio gelbėtojus, o jie – policininkus.

Pareigūnai pažiūrėjo, ką vyras įrašinėjo ir įsitikino, kad triukšmą sukėlusi moteris buvo teisi.

Policininkai užsirašė 46-erių metų iš atokiau nuo Klaipėdos atvykusio vyro asmens duomenis ir įteikė jam šaukimą atvykti į policijos komisariatą, kur jis bus apklausiamas.

Panašu, kad anksčiau šis asmuo dėl panašių dalykų teisėsaugos pareigūnams nebuvo žinomas.

Šiemet Giruliuose poilsiautojai padėjo sulaikyti ir kitą suaugusį vyrą, savo telefonu fiksavusį kopose besikaitinančią paauglę. Neteisėtus jo veiksmus taip pat aiškinasi policija.

Šiemet poilsiautojos pastebėjo ne vieną vyrą jas filmuojančius nuo kopų moterų pliaže. Buvo nusiskundimų ir dėl ekshibicionistų darkymosi, tiesa, nė vieno iškrypėlio šią vasarą nutverti nepavyko.

Pernai vienas toks buvo sulaikytas, pareigūnai jį vežėsi į komisariatą, šis asmuo sulaukė nuobaudos, bet tai netapo ekshibicionistui pamoka, po kelių dienų jis vėl pasirodė moterų pliaže.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Anonimas

Joks čia ne iškrypelis. Paprastas smalsutis ir tiek. Iškrypėliai Vilniuj su vaivorykštinem vėliavom marširuoja, saugomi policijos arba seime sėdi.

Pakrante

Labai jūsų komentarai geri,Putinas irgi mėgsta vaikų pilvukus bučiuoti !

policija sučiupo...

A už kur sučiupo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS