Skaudi žinia: per avariją pavojingoje Klaipėdos sankryžoje sužalota moteris neišgyveno | KaunoDiena.lt

SKAUDI ŽINIA: PER AVARIJĄ PAVOJINGOJE KLAIPĖDOS SANKRYŽOJE SUŽALOTA MOTERIS NEIŠGYVENO

Trečiadienį prieš pietus Sausio 15-osios ir Rumpiškės gatvių sankryžoje įvykusios avarijos auka neišgyveno. Apie tai socialiniuose tinkluose pranešė jos dukra.

Priminusi pagrindines įvykio aplinkybes ji patikslino, kad „Volkswagen Golf“ markės automobilį vairavusi jos mama ketvirtadienį mirė ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Kreipdamasi į uostamiesčio vairuotojų pamėgtos „Facebook“ paskyros vartotojus moteris paprašė atsiliepti įvykio liudininkus.

Priminsime, kad minėtoje sankryžoje susidūrė iš šalutinės gatvės išvažiavęs 68-erių moters vairuojamas volksvagenas ir pagrindine gatve važiavęs „Ford Raptor“.

Socialinių tinklų vartotojai suskubo komentuoti, kad tądien visureigis važiavo labai greitai, apie tai byloja ir automobilių sugadinimo mastas. Daugelis žinovų tikino, kad kalta bus pripažinta žuvusi moteris, kiti bandė aiškinti, kad kaltininkas bus paskelbtas nustačius, kokiu greičiu važiavo visureigis.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė patvirtino žinią apie moters mirtį. Policijos atstovė teigė, kad byla turėtų būti perduota Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnams, bet iki ketvirtadienio popietės tai dar nebuvo padaryta. Ar tyrėjai taip pat ieškos eismo nelaimės liudininkų, kol kas nežinia.

Sausio 15-osios ir Rumpiškės gatvių sankryža yra labai pavojinga, mat išvažiuojantiems iš šalutinės gatvės vairuotojams sunku pamatyti atvažiuojančius automobilius, vaizdą užstoja šalikelėje stovintys automobiliai.

Gairės: avarija LT, pavojinga sankryža, avarija Klaipėdoje, mirė moteris, avarijos auka
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Anonimas

Sausio 15 gatvėje pirma juosta dažnai užstatyta. Todėl eismas vyksta tik dviejuose juostose. Tai gal reiktų pirmas, ne pagal paskirtį naudojamas, juostas panaikinti ir jų vietoje įrengti normalias stovėjimo vietas? Pati sankryža turi būti pakelta ant kalniuko. Eismui įtakos nebūtu jokios, o sankryža taptų saugesnė.

Tikra tiesa,tragedija su tom masinom kaip

2024 m. kovo 1 d. 11:51:00 Lietuviai pamirso ka reiskia vaikscioti. Is savo geldu nebeislipa. Miestas tiesiog tobulas viska pasiekti pesciomis 20 minuciu begyje. Paskui dvesia nuo sirdies ligu 50m. nesulauke. Ne veltui vienas zemiausiu intelekto lygio vidurkiu Europoje.

X

Stabdymo nebuvo gal del to kad islindo pries pat nosi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS