Skuodiškės šiltnamyje rastas dar vieno naujagimio lavonas | KaunoDiena.lt

SKUODIŠKĖS ŠILTNAMYJE RASTAS DAR VIENO NAUJAGIMIO LAVONAS

Šiemet gimusį vaikelį šiltnamyje užkasusi skuodiškė išsidavė, kad prieš porą metų ten pat palaidojo dar vieną savo vaikelį.

Ketvirtadienį Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai vėl darbavosi Skuodo rajone, vėl buvo aptvertas šiltnamis, kuriame prieš kelias savaites rastas šiemet gimusio vaikelio kūnas.

Nusikaltimą tiriantys pareigūnai nusprendė, kad 35-erių moteris, auginanti šešis vaikus, gali teismo dienos laukti nesuimta. Panašu, kad palikę šią moterį namuose policininkai nenuleido nuo jos akių. Sužinota, kad 2015 metais ši moteris taip pat buvo nėščia, tačiau vaikelio ji niekam neparodė, nėštumas baigėsi niekuo.

Gali būti, kad sekdami šią moterį tyrėjai sužinojo, kad ir prieš porą metų spalio mėnesį pagimdžiusi vaikelio ji atsikratė.

Pati įtariamoji prisipažino mažylį užkasusi šiltnamyje ir parodė, kur ieškoti jo kūnelio.

Iš moters žodžių žinoma, kad tai buvo berniukas.

Kol kas nežinoma, ar vaikas gimė gyvas, ar motina pati jų nužudė.

Kol kas keturis savo ir du vyro pirmos santuokos vaikus auginanti moteris įtariama dviem atskirais nusikaltimais: šiemet ir 2015 metų spalį nužudžiusi savo naujagimius.

Vis dar laukiama kitų liudytojų pasakojimų sugretinimo su turimais duomenimis. Abejojama, ar teismo medicinos ekspertai turės galimybę nustatyti naujagimių mirties priežastį.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

>pasaulio pabaigai tamstos žiniai kastruoja tik vyrišką lytį.O tos atsilikusios moteriškės vyrą tai iš tikro reikia kastruoti.Debilokų vaikų ir taip pakanka,o apseklindamas tą vargšę,įstūmė ją į nusikaltimą,taigi dabar privalėtų kalte pasidalinti-sėsti už grotų.

Ko dar laukti

Ji pakase r tai jau nuzudymas

pasaulio pabaiga

Ir kada pagaliau jas kastruoti pradės???????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS