Skuodo rajone policija persekiojo neblaivaus vyro vairuojamą motociklą | KaunoDiena.lt

SKUODO RAJONE POLICIJA PERSEKIOJO NEBLAIVAUS VYRO VAIRUOJAMĄ MOTOCIKLĄ

Girti vairuotojai geba nustebinti policininkus ne tik įžūlumu, bet ir nelogiškais veiksmais. Taip trečiadienį atsitiko Skuodo rajono policijos komisariato pareigūnams, kurie kauko takais leidosi vytis nuo jų bandžiusį pasprukti motociklininką.

Tądien popiet, 14.05 val., Skuodo priemiesčiu vadinamo Narvydžių kaimo pakraštyje pareigūnai patruliavo ir pastebėjo iš lauko keliuko išvažiuojantį motociklininką.

Keista transporto priemonė, veikiau primenanti sportinį motociklą, bei vyro vairavimo būdas atkreipė pareigūnų dėmesį ir jie pabandė motociklininką sustabdyti.

Pareigūnų teigimu, motociklas atrodė techniškai netvarkingas, o ir vyras nepakluso stabdomas ir pasuko į lauko keliuką, todėl policininkai ėmė jį persekioti, įjungę garso ir šviesos signalus.

Kiek pavažiavęs motociklininkas nugriuvo, policijos automobilį vairavęs pareigūnas stabdė, bet užkliudė motociklo išmetamąjį vamzdį ir apgadino juo tarnybinio automobilio priekinį bamperį.

Tai tapo pretekstu įforminti eismo įvykį.

Motociklo markės nustatyti nepavyko, ant jo aptiktas tik identifikavimo numeris. Tame pačiame administracinės teisenos tyrime bus įvertinta ta aplinkybė, kad motociklas – neregistruotas.

Kas bus įvardintas jo kaltininku, nustatys tyrimas.

Kitas ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl 40-mečio vietos gyventojo vairavimo apgirtus. Alkoholio matuoklis parodė 3,09 prom.

Dar vienas girtas vairuotojas tą pačią dieną tapo avarijos kaltininku Klaipėdoje, Vingio gatvėje. 55 metų vyras, vairavęs automobilį „Hyundai IX35“, išvažiuodamas iš apsisukimo juostos, trenkėsi į automobilį „Škoda Superb“. Aiškinantis avarijos aplinkybes paaiškėjo, kad eismo įvykio kaltininkas – girtas, matuoklis parodė 1.84 prom.

Vairuotojas uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pranas Pričkus

Sovietmečiu, dėl žūčių buvo uždrausta "persekioti". Dabar vaikosi, o Daivutė rašo "persekiojo"? Kada baigsite klaidinti skaitytojus?

H

Policijanumušė nuo vaizdo kitaip butu nepagave

Anonimas

Policija dirbtinai stengiasi didinti avaringumo skaičių Lietuvoje ir parodyti Lietuvą iš blogosios pusės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS