Sukčius mulkino nuomos punkto darbuotojus | KaunoDiena.lt

SUKČIUS MULKINO NUOMOS PUNKTO DARBUOTOJUS

Vis labiau šylant orams, vagių ir apgavikų žvilgsnis krypsta į paspirtukus bei dviračius. Vagys braunasi į daugiabučių namų rūsiuose įrengtus sandėliukus, o sukčiai nusitaikė į nuomos punktus.

Uostamiesčio Vyturio gatvėje yra nuomos punktas. Kovo 14 d., apie 16 val., į jį atėjęs vyras išsinuomojo žaidimų konsolę, du pultelius ir keturis žaidimus.

Tos pačios dienos vakare šis vyras dar kartą grįžo į nuomos punktą ir dar išsinuomojo du elektrinius paspirtukus. Visus šiuos daiktus jis tikino nuomojąs trims dienoms.

Po trijų dienų tas pats vyras į punktą užsuko dar kartą. Tąkart taip pat trims dienoms jis išsinuomojo virtualios realybės šalmą.

Kovo 23 d. klientas bandė pratęsti nuomos sutartis, bandė aiškinti esąs išvykęs, negalįs pats ateiti ir sumokėti už išsinuomotus daiktus ir siuntė nuomotojams, kaip įtariama, suklastotas pinigų pervedimo kopijas. Tačiau pinigai nuomotojų taip ir nepasiekė.

Po to nuomos punkto darbuotojas su klientu susisiekti nebepavyko, išsinuomoti daiktai savininkams negrąžinti.

Pareiškimą policijai parašęs atsakingas nuomos punkto asmuo nurodė, kad negrąžinti daiktai ir nuomos pinigai sudaro įmonei padarytą žalą, kuri siekia 2050 eurų.

Kovo 26 d. jie kreipėsi į policiją, dėl turto pasisavinimo fakto pradėtas ikiteisminis tyrimas, pareigūnai bando ieškoti įtariamojo.

Pavasariais paprastai padaugėja vagysčių iš sandėliukų. Vagims geriausiai prieinami tie sandėliukai, kurių durys rakinamos pakabinamomis spynomis.

Šiemet jau būta panašių nusikaltimų, bet kol kas tai – pavieniai atvejai. Pastarąjį kartą Klaipėdoje vagys įsibrovė į sandėliuką Reikjaviko gatvėje. Dingo dviratis ir pompa, žala – apie 110 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS