Pakeliui į Palangą – grasinimas ginklu | KaunoDiena.lt

PAKELIUI Į PALANGĄ – GRASINIMAS GINKLU

Kelyje pakeliui iš Klaipėdos į Palangą antradienį vakare įvyko keistas ir pavojingas incidentas – nepažįstamas vyras ginklu pagrasino jaunuoliui. Netrukus policininkai grasintoją sulaikė.

Vasario 13-osios vakare, apie 17.30 val., įvažiavimo į kelią, kuriuo važiuojama į Girkalius, savo automobilyje sėdėjo 28 metų palangiškis. Prie jo mašinos privažiavo automobilis „Toyota“, pažymėtas Didžiosios Britanijos valstybiniais numeriais.

Iš jo išlipo jaunuoliui nepažįstamas vyras ir nukreipė į jo galvą ginklą. Supratęs, kad kitą akimirką gali žūti, vaikinas paspaudė greičio pedalą ir nuo grasintojo pabėgo.

Po akimirkos jis pranešė policijai apie incidentą.

Praėjo vos kelios minutės ir Klaipėdos rajono policijos pareigūnai netoli įvykio vietos pastebėjo keistai važiuojantį automobilį „Toyota“. Buvo panašu, kad vairuotojas yra neblaivus ir nesuvaldo mašinos. Ji vos nenuslydo į pakelės griovį.

Policininkai sustabdė automobilį, patikrino vairuotojo blaivumą ir apžiūrėjo saloną. Tada paaiškėjo, kad tai tas pats vyras, kuris ką tik grasino ginklu. Paaiškėjo, kad 63 metų lietuvis yra girtas (1,68 prom.), automobilyje rastas teisėtai savigynai įgytas pistoletas „Sig Sauer P228“.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Trečiadienį Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai tikisi apklausti prablaivėjusį įtariamąjį ir nusikaltimo auką.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

nezinau

cia ne pirmas toks atvejis su siuo zmogumi. pirma karta kis taikesi i netoliese prie jo namu gyvenancius kaimynus. nakti isejo i lauka ir sove kaimynams tiesiai i miegamaji. nesuprantu kaip tokiam asilui ginklus isduoda. darosi nesaugu gyventi. o jei kokia mama su vaikais butu sedejusi masinoj? kas tada? jis psichiskai nesveikas!!!

Velnias žino

Bet koviniu ginklu be reikalo nemojuojama

Nezinomas

Antibijotikas is kur tu sprendi,kad pajuokauti norejo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS