Sunku patikėti: vyras kankino, nužudė ir į karjerą įmetė sugyventinės kūną | KaunoDiena.lt

SUNKU PATIKĖTI: VYRAS KANKINO, NUŽUDĖ IR Į KARJERĄ ĮMETĖ SUGYVENTINĖS KŪNĄ

  • 10

Du su puse mėnesio trukęs žmogžudystės tyrimas Šilalės rajone – baigtas. Klaipėdos apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Jurijus Petuchovas bylą su kaltinamuoju aktu šiandien perduoda Klaipėdos apygardos teismui.

Šilalės gyventojui dėl smurto prieš sugyventinę, neteisėto jos laisvės atėmimo ir nužudymo gresia ilgi metai belangėje.

Bylos duomenimis, nukentėjusiosios pirmoji pasigedo kaimynė. Moteriai neatsiradus kelias dienas, jos artimieji kreipėsi į pareigūnus. Buvo pradėtas tyrimas ir greitai išsiaiškinta, kad moteris – nebegyva, o dėl jos mirties, įtariama, kaltas – sugyventinis.

Ikiteisminio tyrimo metu surinktų duomenų visuma leidžia manyti, kad šių metų balandžio pabaigoje pusamžis vyras konflikto su sugyventine metu, ėmė prieš ją smurtauti. Kaltinamasis, įtariama, moteriai užlaužė ranką ir paguldęs ant grindų ją surišo virve. Bylos duomenimis, apsvaigęs nuo alkoholio vyras savo sugyventinę mušė, taip jai padarydamas daugybinius galvos ir kūno sužalojimus, šonkaulių lūžius. Moterį jos namuose, įtariama, kankinęs apie tris valandas kaltinamasis nesiliovė, atvirkščiai, apsukęs virvę aplink jos kaklą, nukentėjusiąją pasmaugė. Jau mirusią moterį pusamžis vyras, bylos duomenimis, nutempė į šalimais esantį karjerą, įmetė į vandenį ir paliko.

Kaip pats kaltinamasis apklausos metu teigė, sugyventinės, su kuria praleido apie 8 metus, nužudyti nenorėjo, esą smurtavo, siekdamas ją pagąsdinti.

Vyrui kaltinimai pareikšti pagal 4 Baudžiamojo kodekso straipsnius. Jis bus teisiamas dėl nesunkaus nukentėjusiosios sveikatos sutrikdymo, fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo nukentėjusios atžvilgiu, neteisėto jos laisvės atėmimo ir nužudymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Tomas

Prokuroro pavarde tinka..

tam liudas

Slaptas agentas,labai slaptas!

Zaneta

Labai pikta, kai jau pirmoje eilutėje rašo, dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, tai melas, nesvarbu, stipriai surišo tik norėdamas pagasdyti ir pan. Yrodymas jau, kad pakėlė ranką girtas. Girtumas turi būti nepateisinamas!!!! Jokiu nuolaidziavimu. Kvaili įstatymai, ir nieko dar nekeičia. Seimui gal viskas galvoj gerai?!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS