Tragedija Klaipėdoje: po vakarėlio – žūtis prie dangoraižio, žuvo jaunas vyras | KaunoDiena.lt

TRAGEDIJA KLAIPĖDOJE: PO VAKARĖLIO – ŽŪTIS PRIE DANGORAIŽIO, ŽUVO JAUNAS VYRAS

Panašu, kad Klaipėdoje pasikartojo tragedija, primenanti manekenės Dovilės Didžiūnaitytės žūtį. Iš aukštai iškritusio jauno vyro draugai išsilakstė, palikę likimo valiai iškritusį iš balkono draugą.

Sekmadienio rytą, 8.15 val., uostamiesčio policijai praeivis telefonu pasakė radęs negyvą vyrą. Kūnas gulėjo prie Naujojo sodo gatvėje esančio daugiabučio gyvenamojo namo, dažnai vadinamo D centru. Taip namas vadinamas, nes primena D raidę.

Atskubėję pareigūnai ir medikai suprato, kad padėti jaunam vyrui nebeįmanoma. Jis buvo miręs.

Įtarta, kad nelaimė įvyko dar naktį.

Pradėję tyrimą pareigūnai atsekė, kad 34 metų klaipėdietis iškrito iš septintojo aukšto.

Ėmęsi konkretinti įvykio aplinkybes policininkai netrukus išsiaiškino, kad naktį nuomojamame bute buvo linksminamasi, tačiau nė vienas vakarėlio dalyvis apie nelaimę nepranešė, visi išsiskirstė lyg baimindamiesi būti apkaltinti.

Klaipėdos miesto policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žmogaus palikimo bejėgiškoje būklėje.

Pirmadienį ryte bylą tirti pavesta didesnę kompetenciją turintiems Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimų valdybos pareigūnams.

Tikimasi išaiškinti, kas ir ką veikė jauno vyro žūties metu, ar kažkas padėjo jam iškristi.

„Tiriamos visos aplinkybės. Aiškinamės, ką kompanija vartojo, ar be alkoholio tame vakarėlyje nebuvo ir kitų svaiginančių priemonių“, – patikino Klaipėdos apskrities policijos viršininkas Alfonsas Motuzas.

Komisariato pareigūnai jau turi karčios nevykusio tyrimo pradžios patirties, kai 2017 metų lapkričio 20-osios vakare manekenė iškrito ir žuvo iš gretimo pastato balkono.

Tąkart pačioje pradžioje pareigūnų padarytos klaidos gerokai apsunkino tolesnį tyrimą.

Šį kartą ekspertai, pasak, A. Motuzo, padarė viską, ką galima ir privalu. Žuvusiojo kūnas bus atidžiai tiriamas.

Kol kas apie įtariamuosius nekalbama.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

narkologas

jauni durneliai nesupranta kas yra narkotikai , ypac nauji dizain narkotikai, tokie kaip pakeistos amfetaminai, katinonai, tokie kaip druskos, sintetines canabinoidai ir tt..tai masine zudymo priemone, jie pavercia zmogu zombi, betkuris narkomanas pasakys, jeigu zmogus pradejo druskos vartoti tai jau gyvas lavonas, taip pat haliucinogenai zole lsd grybai, is protingo jauno zmogu per viena karta gali padaryti tesiog sizofrenika, zmogus taps tesiog durneliu visam laikui, tai gali padaryti ir zole ir tuo labiau sintetinai kanabinoidai..as jau nekalbu apie tai kokias lomkes abstinencijos sindroma turi tie kas vartoja amfetaminus kitus stimuliatorius, ismusa is organizmo neprileciamu medziagu talpyklas, tai paskui guli kaip lavonai ir atistot be dozes negali. jeigu jums draugeliai sako paragauk narkotika spajkit jam i snuke, jeigu sako reikia visko pabandyt, pasakykit tegul suda paragauja, eikit raskit sudo kruva ir pasakykit ispirmo tu paragauk suda.

Anonimas

Kada uzsidarys tas kvaisalu centras?

Ramus

Man negaila narkomanu lai skraido, tik ant nekalto praeivio nenusileiskite. Mamu gaila, nes pasirodo toks geras vaikas buvo, daug skaite, biliotekoje praktiskai uzaugo, drugelius tyrinejo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS