Traukinys mirtinai sužalojo nepilnametį | KaunoDiena.lt

TRAUKINYS MIRTINAI SUŽALOJO NEPILNAMETĮ

Ketvirtadienio rytas Kretingos priemiestyje tragiškai baigėsi 16 metų vaikinui. Paauglys žuvo po keleivinio traukinio ratais.

Apie nelaimę specialiosioms tarnyboms pranešta 8.44 val. Vaikinas žuvo ties pėsčiųjų taku tarp Kretingos tilto virš geležinkelio pakeliui į Palangą ir geležinkelio pervaža ties Kretingos kapinėmis. Toje vietoje žmonės paprastai pereina bėgius, tačiau oficialios pervažos ten nėra.

Traukinys važiavo iš Radviliškio į Klaipėdą. Mašinistas matė nuo pylimo link geležinkelio bėgių besileidusį vaikiną. Paauglys buvo užsimaukšlinęs gobtuvą. Vėliau paaiškėjo, kad po gobtuvu jo ausis dengė ausinės.

Mašinistas spaudė garsinį signalą, bandė stabdyti įsibėgėjusį traukinį, tačiau nelaimės išvengti nepavyko.

Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai, tiriamos nelaimės aplinkybės.

Žuvusiojo asmenybė žinoma.

Tai ne pirmas atvejis, kai žmogus žūva todėl, kad ausinės trukdo išgirsti artėjantį traukinį. Todėl mokydami vaikus bei leisdami spausdintą informaciją geležinkelininkai įspėja ne tik apie būtinybę apsižvalgyti prieš einant per bėgius, bet ir jokiu būdu nesinaudoti mobiliojo ryšio telefonu ir nenaudoti ausinių.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Skirta Ilonai

Gal nebemandravok žiuru gera žodinėli turi:) stora

Skirta ilonai

Bet tu kurva biški trenkta esi tu pasiskaityk ką rašai idiote!!! Tau gal su psichiką blogai debile tu.. kaip būtų jei tau taip būtų nutikę nutrenke tavo sese brolį tėvą ar motina kaip jaustais padla ? Tu nežinai kas gali atsitikti tavo šeimai rytoi ar net šiandien bet kure sekundę gali atsitikti bet kas... Tai biški ciaupk zaptus savo durnele...

Anonimas

Uzuojauta seimynai :(
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS