Iš tvenkinio Klaipėdos rajone ištrauktas BMW | KaunoDiena.lt

IŠ TVENKINIO KLAIPĖDOS RAJONE IŠTRAUKTAS BMW

Vėžaičiuose naktį iš sekmadienio į pirmadienį nuo kelio nulėkęs automobilis nuskendo miestelio tvenkinyje. Iš vandens automobilį teko traukti ugniagesiams gelbėtojams.

Vėžaičiuose naktį iš sekmadienio į pirmadienį nuo kelio nulėkęs automobilis nuskendo miestelio tvenkinyje. Iš vandens automobilį teko traukti ugniagesiams gelbėtojams.

Nelaimė nutiko prieš pat vidurnaktį, šalia Vėžaičių bažnyčios esančiame tvenkinyje.

Žvyruotu keliu tuo metu važiavo BMW automobilis. 19 metų vairuotojas nesuvaldė automobilio iš šis nėrė į vandenį.

Mašinos savininkas sugebėjo pats išsiropšti iš automobilio iš išplaukė į krantą. Jaunuolis apie nelaimę pranešė Bendrajam pagalbos centrui.

Į įvykio vietą išskubėjo Gargždų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ekipažas. Tačiau apžiūrėjus tvenkinį, nuspręsta kviesti narus.

Atvykęs gelbėtojų ekipažas automobilį BMW užkabino buksyravimo lynu ir ištraukė į krantą. Mašina buvo įstrigusi dviejų metrų gylyje, apie 15 metrų nuo kranto.

Gargždų PGT viršininko pavaduotojas Alvydas Končius tikino, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį smarkiai šalo, todėl tikėtina, kad žvyruotame kelyje automobilį sumėtė.

„Per incidentą vairuotojas nenukentėjo, tik visas sušlapo, nes teko plaukti į krantą“, – aiškino A.Končius.

Nelaimę patyręs automobilis pagamintas 1996 metais.

Sekmadienio pavakarę ugniagesiams teko dar du kartus gelbėti į nelaimes papuolusiems vairuotojams.

Apie 16 val. buvo pranešta, kad Vėžaičių seniūnijoje Gerduvėnų kaime nuo kelio nuvažiavo automobilis.

Paaiškėjo, kad į griovį nulėkė ir apvirto ant šono automobilis „Renault Laguna“. Atvykę ugniagesiai išvydo, kad automobilio durelės praviros, o joje sėdi girtutėlis mašinos vairuotojas. Prispaustų žmonių mašinoje nebuvo, tad ugniagesiams beliko padėti išsiropšti neblaiviam vairuotoju.

Įvykį tiria Klaipėdos Kelių policijos biuras.

Po šio įvykio į Gargždus grįžtantiems ugniagesiams teko traukti dar vieną automobilį.

Automagistralėje Kaunas – Klaipėda gelbėtojai išvydo į atitvarus atsitrenkusį automobilį. Tikėtina, kad automobilis ėmė slysti dėl spustelėjusio šaltuko ir susidariusio ledo ant važiuojamosios kelio dalies. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo. Ugniagesiai lynais ištraukė automobilį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ir

Kiek kainuos tas malonumas? Kaip ten reik ilėkti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS