Tvenkinyje rastas vyro kūnas | KaunoDiena.lt

TVENKINYJE RASTAS VYRO KŪNAS

  • 4

Tvenkinyje Šilalės rajone rastas vyro kūnas.

Pirmadienį 14.10 val. pareigūnams buvo pranešta, kad 14.10 val. Pajūrio seniūnijoje, Paežerio kaime, tvenkinyje netoli kranto pastebėtas skenduolis.

Atvykę ugniagesiai aptiko už 6 metrų nuo kranto plūduriuojantį skenduolį, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Panaudoję kobinį ugniagesiai kūną ištraukė ir perdavė atvykusiems policijos pareigūnams. Mirusiam vyrui buvo apie 60 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kardas 2

Šilalė ir Klaipėda yra dvi skirtingos vietovės. Atstumas virš 100 kilometrų. Kuom kklaipėdiečiai gali realiai padėti šilališkiams. Net užuojautos negali pasiusti, Klaipėdos laikraščio ten ko gero neskaito. Palikim teisėsaugai dirbti savo darbus. Ką gero Lietuvai davė garliavos skandalas. Daug nervų karo ir trukdymą teisėsaugai išaiškinti šią šeimyninę nesantaiką, surasti žudikus. žodžiu užsiimkim savo darbais,

zenonas priekuliškis

Būtina skelbti. Būna nuskandintų, nužudytų ir t.t. Pvz. Šilutėje, apiplėšimo tikslu, išgauti kortelės kodus, žmogui nulupti nagai, kraupiai sumuštas, rastas upelyje. Nors nusikaltėliai žinomi, represiniai organai nurašė, kaip skenduolį, nors plaučiuose nerasta net vandens, o tai reiškia, kad įmestas negyvas.

Skenduolis

Ko tu loji padla, dirbt eik.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS