Uostamiesčio gatvėse siautėjo girti vairuotojai | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESČIO GATVĖSE SIAUTĖJO GIRTI VAIRUOTOJAI

Klaipėdos gatvėse ne tik savaitgaliais, bet jau ir darbo dienomis važinėja neblaivūs asmenys. Trečiadienį du jų sulaikyti ir uždaryti į areštinę, abiem nustatytas sunkus girtumas.

Trečiadienį po vidurdienio pareigūnai gavo pranešimą, kad Minijos gatvėje klaipėdietis sustabdė neblaivų vairuotoją.

„Klaipėdietis, iškvietęs pareigūnus, paaiškino, kad jam iš galo keistai manevruodamas važiavo automobilis „Subaru“. Jis pasakojo, kad pats sustojo, priėjo prie „Subaru“ vairuotojo ir pamatė, kad jis elgiasi neadekvačiai, nuo jo sklido alkoholio kvapas. Tada iškvietė policininkus. Pareigūnams „Subaru“ vairuotojas prisipažino, kad automobilį vairavo neblaivus“, – pasakojo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Jūratė Albrektienė.

Patikrinus 44 metų vairuotojo būklę, buvo nustatytas sunkus, 3,56 prom., girtumas. Vyras uždarytas į areštinę.

O trečiadienį apie pusę penkių vakaro Šilutės plente kelių patruliai sustabdė automobilį „Opel“, kurį vairavo vyras 63 m. vyras.

Patikrinus, nustatytas sunkus, 2,28 prom., girtumas. Vairuotojas taip pat uždarytas areštinėn.

Tokių vairuotojų pasitaiko kasdien, savaitgaliais jų būna daugiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Povilas

Taip, pirmasis policininkas stabdydamas prašo pavežėti, o antrasis reikalauti nepanoriusiam pavežti, sutoti.

Pranas Pričkus

Žemas policininkų lygis. Nuotraukoje matosi kaip du policininkai stabdo vieną mašiną. Anais laikais būdavo dvidešimčiai policininkų - viena mašina, dabar vos ne kiekvienam (žr.nuotr.) Anais laikais sakydavo, kad vienas moka rašyti, kitas skaityti, o dabar? Dviese stabdyti?

apatiniam komentatoriui

tai gal norite kad tokie girtuokliai už vairo traiškytų žmones gerai kad policija laiku sustabdė kol neįvyko skaudi nelaimė įdomu ką rašytų jei jo mylimą žmogų sužeistu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS