Uostamiesčio policininkai ieškos namų sienų terliotojų | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESČIO POLICININKAI IEŠKOS NAMŲ SIENŲ TERLIOTOJŲ

Šeštadienį į Klaipėdos policijos komisariatą kreipėsi Žvejybos uosto rajone esančių dviejų namų gyventojai dėl jų nuosavybei padarytos žalos. Žmonės rado apipieštas namo sienas ir pašto dėžutes.

Pareiškime policijai buvo teigiama, kad chuliganai apipaišė dviejų Sulupės gatvės namų laiptinių sienas. Skunde teigta, kad chuliganai pabuvojo trijose laiptinėse.

Atvykę policininkai atidžiai apžiūrėjo įvykio vietą ir nustatė, kad išterliotos ne tik laiptinės, bet ir šių namų sienos, o dar viename netoliese esančiame name tokiu pat stiliumi išterliota ir pašto dėžutė.

Kiek kainuos nuvalyti šias terliones arba jas uždažyti, dar skaičiuojama. Žalos mastą pareiškimo autoriai žadėjo patikslinti vėliau.

Toks nusikaltimas teisiškai vertinamas kaip viešosios tvarkos pažeidimas, dėl jo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pareigūnai tikisi, kad nustatyti kaltininkus padės šių namų gyventojai. Tikėtina, kad kuris nors matė ar įtaria, kas tai galėjo padaryti.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

dddddddddd

tai apmokestinkit dazus kokiais 75% ir bus gerai, bent maziau zalos.. aisku pelnas kaip visad .....

kaunietis > klaipėdietei

na , daužyti kaip ir negerai ... juk LR pasirašiusi ženevos konvenciją ... bet , rajone pasigavę tokius ,,meninykus'' - jokių pareigūnų ... snukius tais pačiais dažais helovynui papuošėme... tik akis pasaugojome , juk esame humaniški ... ir viskas nurimo , jokių problemų ... niekas nesiskundė.

Klaipedietė

Tepliotojams reikia rankas gerai apdaužyti,kad ilgai skaudėtų,gal tada jie aprims.Pati pamatyčiau,taip padaryčiau.Gėda
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS