Uostamiesčio prekybos centre – įžūli aukso dirbinių vagystė | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESČIO PREKYBOS CENTRE – ĮŽŪLI AUKSO DIRBINIŲ VAGYSTĖ

Uostamiesčio pareigūnus nustebino įžūli aukso dirbinių vagystė, įvykdyta vidury dienos, matant ne vienam prekybos centro lankytojui.

Sekmadienį prie dideliame prekybos centre įrengtos juvelyrinių dirbinių pardavimo salelės priėjo mergina. Ji kreipėsi į pardavėją, prašydama parodyti jai papuošalą.

Kol pirkėja ir pardavėja kalbėjosi, kitoje salelės pusėje per prekystalį persisvėrė aukštaūgis vyras, atrakino dureles, už kurių padėkluose sudėti auksiniai žiedai, išsiėmė vieną tokių padėklų ir leidosi bėgti.

Pardavėja pamatė jį jau sprunkantį. Kol ji iškvietė policiją, kol pareigūnai atvažiavo, vagies jau ir pėdos buvo atšalusios. Automobilių aikštelėje jis dingo iš kamerų akiračio. Galima įtarti, kad nusikaltimui vyras ruošėsi iš anksto ir turėjo saugų pabėgimo planą.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo įtariamojo veidą.

Aukso žiedų, kurie vertinami 28 tūkst. eurų, vagystės tyrimo ėmėsi Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei skyriaus pareigūnai. Antradienį ryte įtariamojo jie dar nebuvo sulaikę.

Vis dar nežinia, ar mergina, lietuviškai užkalbinusi pardavėją ir taip nukreipusi jos dėmesį, kaip nors susijusi su vagyste. Tikėtina, kad tai paaiškės, kai nusikaltimas bus ištirtas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Robke

Cia vis tas pats per visus eina, su bmw juo da vazineja

xoxolu vagiu elitas is odesos ir kijevo

juokdario zelionkos nukreiptas ,,,padekot..... labosranciu libersosams uz pagalba kare pries rusija...

Elfas

Tokie komentarai-teroristinės valstybės (Rusijos) trolių darbas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS