Uostamiestyje vėl vagiami brangių automobilių žibintai | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESTYJE VĖL VAGIAMI BRANGIŲ AUTOMOBILIŲ ŽIBINTAI

Brangių automobilių detalių vagis vėl pasirodė Klaipėdoje. Šį kartą jis nusiaubė tris skirtingų markių mašinas, padarydamas savininkams tūkstantinę žalą.

Visi trys nukentėjusieji apgadintas savo transporto priemones rado trečiadienį ryte.

Pirmas pranešimas uostamiesčio policiją pasiekė 6.20 val. iš Debreceno gatvės. Žmogus rado savo „Porshe“ be priekinių žibintų, be to, buvo apibraižytas priekinės pusės automobilio sparnas.

Pareiškimą policijai parašęs žmogus nurodė patyręs 2,5 tūkst. eurų žalą.

7.30 val. pareigūnus išsikvietė I. Simonaitytės gatvėje vagystę patyręs automobilio „Mercedes-Benz“ savininkas. Nuo jo mašinos naktį pagrobti priekiniai žibintai. Nuostolis – apie 500 eurų.

Sekantis incidentas užfiksuotas apie 8 val. ryto. Pareigūnai buvo iškviesti į Baltijos prospektą, kur „Mercedes-Benz“ savininkas taip pat pasigedo priekinių žibintų. Šis klaipėdietis pranešė, kad jam padaryta žala siekia 800 eurų.

Pareigūnai bando tirti panašias vagystes, bet esama įtarimų, kad jas vykdo „gastrolieriais“ vadinami vagys iš kitų miestų. Jie trumpam atvažiuoja į Klaipėdą, apžiūri nakčiai kiemuose paliktas mašinas, sudaro veiksmų planą ir imasi darbo. Vogti žibintai, tikėtina, iškeliauja automobilius remontuojantiems meistrams arba išvežami į kaimynines šalis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Tomss

Kad debreceno gatvei koks ten Porcshe juk koks 20 metu..Juk nepirks zmogus masina dvigubai uz buta kainuojanti

Budelis

Kada tuos parazitus ims gaudyti ir "vanoti spragilais"? Jau tie nebaudziami iskrypeliai zmonems nusibodo.

Pasipiktines

Pastoviai vagiama ir vagiama ir niekad nesugaunama...Klaipėdoje kaip ir su eismu tragedija taip ir su vagystėmis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS