Už seksą vaiko akivaizdoje – bausmė: mergaitė pradėjo nesveikai tuo domėtis | KaunoDiena.lt

UŽ SEKSĄ VAIKO AKIVAIZDOJE – BAUSMĖ: MERGAITĖ PRADĖJO NESVEIKAI TUO DOMĖTIS

Mergaitės mama ir jos sugyventinis teismo pripažinti kaltais už tai, kad santykiavo matant nepilnametei dukrai ir taip sukėlė nesveiką vaiko domėjimąsi.

Klaipėdos apygardos teismas paskelbė, kad mergaitės mama ir jos sugyventinis yra kalti dėl vaiko tvirkinimo bei skyrė jiems laisvės apribojimo bausmę.

Pirmojoje instancijoje bylą nagrinėjęs teisėjas buvo kitos nuomonės, jis išteisino mergaitės mamą ir jos gyvenimo draugą, konstatavęs, kad kaltindama namiškius mergaitė prisifantazavo.

Šios bylos užuomazgos siekia 2018 m., kai specialioje mokykloje besimokiusi mergaitė savo bendramoksliams rodė judesius, kurie suaugusiesiems pasirodė panašūs į lytinį aktą.

Socialiniai darbuotojai ėmė kalbinti mergaitę ir sužinojo, kad ji matė taip besielgiančią mamą ir jos sugyventinį.

Ši žinia pasiekė pareigūnus, imtasi tirti vaiko tvirkinimo aplinkybes. Pareigūnų teigimu, motina, matant vaikui, santykiavo ir su sugyventiniu, ir su kitais asmenimis.

Po išteisinamojo nuosprendžio byla nukeliavo į Klaipėdos apygardos teismą. Čia buvo atliktas įrodymų tyrimas, į teismą liudyti buvo iškviesta ekspertė.

Specialistė patvirtino, kad mergaitė yra linkusi fantazuoti, o jos elgesys – seksualizuotas.

Savo išvadoje ekspertė išdėstė, kad nukentėjusioji pernelyg gerai atskleidė seksualinių santykių detales, o jos žinios apie lytinius santykius neatitinka tokio amžiaus vaikui būdingo supratimo.

Tiek mama, tiek jos sugyventinis tvirtino niekada nesimylėję mergaitei matant, nedarę to net jai miegant. Motina tikino, kad jos dukra dėl tam tikro sutrikimo negalima tikėti.

Tačiau šį kartą suaugusiųjų žodžiai palaikyti gynybos taktika.

Kaltais pripažintai porai skirtas laisvės apribojimas metams ir dviem mėnesiams, pusmetį jie turės lankyti elgesio pataisos programos renginius.

Abu nuteistieji mergaitei turės solidariai sumokėti 3 tūkst. eurų neturtinei žalai atlyginti.

Byloje minimi įvykiai, pasak pareigūnų, truko porą metų.

Mergaitės mama dirba, jos draugas buvo porą kartų teistas ir tuo laikotarpiu buvo neseniai išleistas iš įkalinimo įstaigos, darbo neturėjo.

Nukentėjusi mergaitė dabar auga valdiškuose namuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

holivudo produkcijos vartotojams

kaip tik savaiciu pora manes jaunelis klausia : nesuprantu kodel musu kaimynu petriukas toks bukas matematikoj?? as gi jam padedu padedu a jis kaip nieko taip nieko.... ???...as sunuj i sakau ...tevai ji kupustuose rado....todel visai nesistebiu ka jam ne tai ka nesekas mokykloje a isvis dziaugtis reikia ka jis isvis da 2+2 padaro.... sunau ...nesistebek...dauguma arogantisku runkeliu gi ne is zmoniu kile....vienus gandrai atnese...kitus kopustu lysveje rado....treti enetiskai modifikuoti oziai ir asylai.... a kai nueisi balsuot...ziurek ka varneles nepadetum uz atstova is kopustgalviu gimines...

Na taip!

Sekso vaizdas vaikus zaloja labiau,nei smurtiniai multikai ir zudyniu filmai is JAV.

Edma

,, Įvykių stebetoja,,. Bevarde, ar jau visai,, farikt,, esi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS