Vagys darbuojasi be skrupulų: nuostoliai – tūkstantiniai | KaunoDiena.lt

VAGYS DARBUOJASI BE SKRUPULŲ: NUOSTOLIAI – TŪKSTANTINIAI

Uostamiestyje apiplėšta įmonė, iš kurios pavogti trys kompiuteriai, išnešti ir grynieji pinigai, o Klaipėdos rajone, Dauparų gyvenvietėje, iš gyvenamojo namo vagys pavogė vertybių už daugiau nei 9 tūkst. eurų.

Ketvirtadienį pareigūnai užfiksavo, kad Klaipėdoje, iš Artojo gatvėje esančios įmonės patalpų, buvo pavogti trys nešiojamieji kompiuteriai ir apie 2 tūkst. eurų grynųjų pinigų. Pavogta ir automobilių diagnostikos įranga. Žala tikslinama.

Ne mažesnių nuostolių patyrė ir Klaipėdos rajono Dauparų gyventojai, kai įsibrovę į jų namus, nusikaltėliai pavogė juvelyrinių dirbinių už maždaug 4 tūkst. eurų, rankinių laikrodžių ir kitų daiktų. Nukentėjusieji žalą įvertino 9 350 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

Na o penktadienio naktį, apie 1.30 val., Klaipėdoje, Priešpilio gatvėje esančiame restorane, iš klaipėdiečio pavogta kameros blykstė ir objektyvas. Šią vagystę išsiaiškinti pavyko labai greitai. Netrukus nusikaltimu įtariamas 31 metų amžiaus asmuo buvo sulaikytas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

byta

dabar visi pažįstami kurie gyvena savo namuose ar kotedžuose filmuoja savo kiemus ir namus... o realiai pagavus galima labai lengvai pakeist jų įprotį vogt :D svarbu pačiam pagaut :D

Budelis

Rankas kapoti galvijams.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS