Vilniaus policiją ant kojų sukėlė pranešimas apie dingusį baltarusių žurnalistą | KaunoDiena.lt

VILNIAUS POLICIJĄ ANT KOJŲ SUKĖLĖ PRANEŠIMAS APIE DINGUSĮ BALTARUSIŲ ŽURNALISTĄ

  • 2

Vidurnaktį Vilniaus policiją ant kojų sukėlė pranešimas apie dingusį baltarusių žurnalistą. Įtarta, kad Aliaksandro Lukašenkos režimą kritikuojantis radijo laidų vedėjas galėjo būti pagrobtas.

Policiją ir ugniagesius į Vilniaus pakraštyje gyvenančio Baltarusijos žurnalisto namus iškvietė kartu dirbantis kolega.

Jis pranešė, kad paskambinęs bendradarbiui išgirdo neaiškius garsus. 

Kaimynai prie jo namų matė įtartiną automobilį. Kai mašina nuvažiavo, vyras dingo. Telefonu neatsiliepė, durų neatidarė. 

Baimintasi, kad baltarusis žurnalistas, vedantis prieš A. Lukašenkos režimą nukreiptas laidas, gali būti pagrobtas. 

Pareigūnai į pranešimą reagavo labai rimtai. Atvyko keli policijos ekipažai, kinologas su dviem šunimis. Ugniagesiai buvo pasiruošę laužti duris, bet to neprireikė.

Apie antrą valandą nakties atvykę žurnalisto bendradarbiai galiausiai prisiskambino dingusiam kolegai. Paaiškėjo, kad šis sveikas ir gyvas, tik kietai miegojo namuose. 

Vyras atidarė duris ir įleido pareigūną. Patrulis apžiūrėjo namus ir įsitikino, kad užsieniečiui joks pavojus negresia. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

stacha

reikia maziau gerti

PASKAIČIUOKITE, KIEK LR ŽURNALISTŲ MIRĖ NEAIŠKIOM APLINKYMĖM

Kuo užsiima Spaudos, radijo, televizijos rėmimo fondas? Su kokiomis partinėmis grupuotėmis jis susijęs? Kitas žingsnis: jei sąsajos su konkrečia partine grupuote, kur šioje vietoje yra demokratinė ir laisva spauda, apie kurią kaip atseit nepriklausomą taip garsiai rėkiama? Valstybės biudžeto lėšas galimai perskirsto itin korumpuota grupuotė su puokšte marionečių. Logiškas žingsnis yra toks: išsiaiškinti, kiek itin pavojingas visuomenei priklausomybes turinčiųjų yra tarp įtaką darančiųjų? Kiek tiesiog jų tarpe narkomanų, kuriems vienai dienai reikalinga mažiausiai 100 eur dozėms? Pasakas, jog neva narkomanai yra niekam nepavojingi pasilikite sau. Tai nepagydomi asmenys, pavojingi ir tiesa yra tokia: negavę savo dienos dozės jie net nemirktelėdami gali į mažyčius gabaliukus virtuviniu peiliu supjaustyti ne tik savo motiną, bet ir nuosavus vaikus, kitus artimuosius. Skaičiuokite per paskutiniuosius metus neaiškiom aplinkybėm mirusius LR žurnalistus, o ne kaimynų galimai veltėdžius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS