Vyrų konfliktas degalinėje peraugo į smurtą: sulankstė BMW dureles | KaunoDiena.lt

VYRŲ KONFLIKTAS DEGALINĖJE PERAUGO Į SMURTĄ: SULANKSTĖ BMW DURELES

Vėlų vakarą Klaipėdoje jaunų vyrų konfliktas peraugo į smurto proveržį, kurio metu buvo apgadintas vieno jų automobilis. Istorija pasirodė besanti ne tokia banali, kaip galėjo atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Ketvirtadienį, apie 22 val., policininkai skubėjo į Sausio 15-osios gatvėje esančią degalinę, kur jaunas vyras spardė ir niokojo svetimą automobilį.

Pareigūnus iškvietė BMW savininkas. Pamatęs, kad mašinos šeimininkas kviečia policiją, kaltininkas paskubėjo į savo mersedesą ir išvažiavo.

Kai atvažiavo pareigūnai, 26-erių jaunuolis papasakojo sutartoje vietoje susitikęs su porą metų jaunesniu vaikinu ir pareikalavęs pažįstamai merginai neberašyti žinučių.

Atrodo, kad būtent nepasitenkinimas dėl bendravimo su šia mergina ir tapo konflikto priežastimi.

Barnis labai greitai peraugo į rimtą konfliktą, ir 24 metų vaikinas puolė spardyti svetimą mašiną. Taip buvo sulankstytos automobilio durelės. Apgadinimus nukentėjusysis įvertino 2 tūkst. eurų.

Pareigūnams jis nurodė kaltininko vardą ir pavardę bei pasakė, kokį automobilį jis vairuoja.

Policininkai netrukus sustabdė šią mašiną ir pakalbino įtariamąjį.

Pareigūnai suprato, kad geruoju vaikinai konflikto neišspręs ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sugadinimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

tai

ko noret is gatvyniu valkatu prisirukusiu ir marmaliuotu jei saika ka isdarineja pedlygyje 1 viesint visus kgb istus ir ju zydpakalikus griaunancius seimas nekalbant apie visas institucijas tarnaujancias zmogui o ne pavieniams spekuliantams /vagims/dangstanciais save paradoksiniais terminais kurie apibudina minti VOGEM IR VOGSIM ,,,,???===

Anonimas

Ar kiekviena aprasysite konfliktą?

ir viskas dėl šalavos

tarp kurios kojų skylė, smirdanti silkėm, vyrai kur jūsų galvos, neverta dėl visokių šliurių tarp saves pyktis, praeis keli mėnesiai ir jos vardo neprisiminsit, juk dabar šmarės duoda visiems iš eilės, nebėra tikrų padorių merginų, nebėra
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS