Argi taip galima? | KaunoDiena.lt

ARGI TAIP GALIMA?

Labai supykau. Iš ryto ėjau apsipirkti į parduotuvę Šilutės plente tuo metu, kai, žinau, būna daugiau kasininkių. Esu sena moteris ir ėjau nusipirkti būtinų maisto prekių. Tačiau tik vienoje kasoje buvo galima atsiskaityti grynaisiais! Viena kasa buvo palikta mokesčių mokėtojams, o kitoje galima mokėti tik kortele. O žmonių daugybė. Jeigu nėra kasininkių, kodėl niekas nereguliuoja pirkėjų skaičiaus prie įėjimo? Parduotuvėje pilna žmonių ir visi pikti. Apsaugininkai nieko nestabdo, tik tikrina, kad visi dėvėtų kaukes. Kas nors tikrai galėtų labiau prižiūrėti situaciją. Sakė, kad nuo šiol viską reguliuos labiau, bet nematau jokių pokyčių. Dėl šitos netvarkos turėjau stovėti ilgoje eilėje ir rizikuoti savo sveikata. Taip negalima – jeigu nėra pakankamai kasininkių, tegul neįleidžia tiek daug pirkėjų!

Klaipėdietė

Nepatinka pavardės

Ankstesnės dienos laikraštyje perskaičiau straipsnelį apie pavardes. Lituanistai aršiai kovoja dėl lietuvių kalbos išlikimo, aš irgi sutinku, kad ją reikia saugoti. Mano nuomone, nėra reikalo trumpinti pavardes. Džiaugiuosi, kad spaudoje diskutuojama šiomis temomis.

Skaitytoja

Suvaržymų pasekmės

Dabar teigiama, kad, siekiant neužsikrėsti virusu, tarpusavyje bendrauti reikėtų iki 15 minučių. Atėjo pas mane anūkas su žmona į svečius. Apsidžiaugiau ir klausiu: "Kada sulauksiu proanūkėlio?" O anūkas sako: "Tai kad su žmona mylėtis galima tik 15 minučių, o per tiek laiko aš niekaip nesuspėju." Va, ką man, bobutei, reiškia koronaviruso siautėjimas: galiu proanūkėlio ir nebepamatyti.

Baba

Nesąmonė, ir tiek

Kažin, ar savaitgalį buvo protinga stabdyti automobilius, įvažiuojančius į miestą. Tos baisios eilės išties sukuria labai slogų įspūdį. Klausimas ir tai, ar gerai, kad žmonės į Klaipėdą negalėjo patekti per kitas įvažas, nes buvo sudėlioti draudžiantys įvažiuoti ženklai. Klaipėdiečiai privalėjo važiuoti apylankomis vien dėl to, kad juos policija galėtų postuose patikrinti. Akivaizdu, kad visa tai absurdas. Nesąmonė, kuri kamavo ir miestiečius, ir policininkus.

Laimis

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS