Netikėkite apsukruoliais | KaunoDiena.lt

NETIKĖKITE APSUKRUOLIAIS

Po to, kai "Kokteilis" paskelbė įvairias tiesas apie koronavirusą, skaitytojai skambino ir prašė daugiau rašyti apie visa tai. Kuo daugiau mes žinosime, tuo mažiau mums galės makaronus ant ausų kabinti įvairūs apsukruoliai.

Jei jums suokia, kad nuo koronaviruso gelbsti česnakas, citrina, svogūnai ar dar koks nors maistas, tokią "lakštingalą" siųskite kuo toliau. Česnakas naikina (nestipriai) bakterijas, tačiau ne virusus. Tai, kad privalgysite svogūnų ir česnakų, o paskiau smirdėsite į visas puses, na, gal šiek tiek ir padės, nes visi laikysis nuo jūsų atokiau.

O jei sako, kad mus išgelbės aromatinių aliejukų garinimas ir panašūs "dvasingumai", – netikėkite. Jie visiškai nepadeda. Kaip ir visokie vaikiški aliejukai.

Raginantiems atlikti viso kūno dezinfekciją, atšaukite, kad niekas geriau nepadės nei paprasta rankų dezinfekcija.

Tiesą sakantys piliečiai žvengia: "Homeopatija nuo viruso padeda maždaug tiek gerai, kiek velykinių kiškučių bezdalų uostymas."

Anot tų pačių tiesą mėgstančių žmonių, "su 5G smegenų bangomis, GMO, skiepais su implantais ir kitais sąmokslo kliedesiais koronavirusas turi tiek pat bendro, kaip ir su jūsų promočiutės rūtų vainikėliu. Tiesiog nieko bendro".

Jei esate jaunas ir nebijote to viruso, keiskite savo nuomonę. Jaunus žmones virusas apkrečia taip pat gerai, kaip ir senus. Per jaunus plinta irgi taip pat gerai. Tiesiog seni žmonės dėl silpnesnės sveikatos neišgyvena, o jauni išgyvena.

Jei jūsų viltis – antibiotikai, stumkite šalin šią viltį. Antibiotikai niekaip nepadeda apsisaugoti nuo viruso. Medicinoje jie naudojami tam, kad padėtų nuo kitų ligų, kurios irgi užpuola, kai žmogaus organizmą išsekina virusas.

Žinokite: vėjas viruso negali atnešti iš kažkur, iš kito miesto, kitos šalies ir panašiai. Netgi iš kito namo negali. Oro lašelinis plitimas vyksta patalpose, o ir tai ribotu atstumu – paprastai tik iki poros metrų.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

lt

Gimimai ir mirtys yra Dievo prerogatyva ir čia nuo žmogaus valios nepriklauso niekas. Iškeliauja anapilin tie, kuriems metas. Pagyja tie, kurie dar turi pasidarbuoti šioje ašarų pakalnėje. Pagaliau tai dar ir Karmos dėsnis. Pav. tai, kad Italijos mafijai atėjo pabaiga, todėl ten toks didelis mirtingumas. Pasaulis apsivalė nuo niekadėjų. Dabar Amerikos eilė. Niekas nėra amžinas. Tiesiog Žuvies epochos pabaiga: šėtonas susirenka savo satanistus, geriečiai iškeliauja dangun. Tesiilsi ramybėje.

Sutinku

Teisingai labai gaila, kad virusą pagamino, išbandė tik dar nesuspėjo vaisto nuo jo išrasti, gaila. O TAI galvoju kad kai ką veikia šis virusas t,y.šimonytės sąmonę kad skirtingai nei lansberg mus įvardijo elitu. Va taip , ponai-dabar prieš rinkimus mes jau elitas ir kurį laiką nebūsim dargiami iš lansberg balkonėlio. Tai džiugesys-sąrašiniai varo tai virusas traukiasi ir tampi įdomus, matomas elitas-''pasaka'''...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS