Tatuiruojasi kvailiai? | KaunoDiena.lt

TATUIRUOJASI KVAILIAI?

Po to, kai "Kokteilis" pateikė įdomią statistiką apie tai, kad kas trečias žmogus gailisi, jog nusprendė turėti tatuiruotę, didžioji dalis skaitytojų pasisakė prieš odos marginimą. Ir ne tik. Kiti klaipėdiečiai nerinko žodžių, apibūdinančių tatuiruočių šeimininkus.

"Tatuiruojasi kvailiai, – rėžė Cha. – Po to bando ištrinti – sunaikinti. Abiem atvejais pinigus švaisto. Todėl ir kvailiai. Turiu draugų, su kuriais sovietmečiu tarnavau armijoje. Daugelis jų įvairias kūno dalis ištatuiravo visokiomis nesąmonėmis slaviškomis raidėmis. Dabar pajūryje prie visų vengia apnuoginti kūną arba vaikšto randuoti."

Anonimas taip pat buvo kategoriškas: "Tik paskutinis kvailys leidžia tatuiruotėmis žaloti savo kūną. Iš to ir pažinsi kvailį arba kvaišą".

Anot skaitytojo Danio, liaudies išmintis byloja, jog odą paišosi tik savo tuštybės demonstravimo komiškumo nesuvokiantys žmonės.

Rūpinkitės savo oda

Anot medikų, vyrai dažnai nesirūpina savo veido oda, ir tai yra jų didžiausia klaida. Labai sunku yra įkalbėti vyrą prižiūrėti savo veido odą, todėl jos priežiūra turi būti aiški ir lengva. Nereikia 5 žingsnių kaukių ar daugybės sluoksnių kremo. Tereikia surasti kelis gerus produktus ir žinoti kaip jais tinkamai naudotis.

Vyrai, jei jūsų oda jautri, riebi ar sudirgsta po skutimosi, susiraskite produktų, kurie tiktų pagal odos tipą ir poreikius. Labai svarbu naudoti priemones, kurios skirtos vyrams, nes vyrų oda yra storesnė, turi daugiau porų, yra riebesnė ir prakaituoja daugiau.

Nepakanka tik būti švariam, jei norite turėti sveiką odą. Ieškokite kūno prausiklio, kuris drėkina odą taip pat, kaip ir ją valo. Yra daugybė produktų, kurie sukurti tam, kad padėtų apsaugoti odą nuo sudirginimų ir sausumo. Jei neturite tam laiko, rinkitės tiek veidui, tiek kūnui tinkamą prausiklį, kuris rūpinasi taip pat ir veido oda.

Česka (397 719; kokios šiandien tatuiruočių kainos?)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Jau

Jau senai psichologai kalba kad tuturuotes darosi tie zmones kuriems su galva kazkas netvarkoje japonijoje net i baseinus neleidzia eiti jei mato zmogu su tutiruote ispraso lauka nes jie isitikine kad save gerbentis zmogus nesidaro darosi tik nusikalteliai

Martha Daniels

„Google“ už kiekvieną mėnesį už darbą internete sumokėjo nuo 18000 iki 25000 dolerių. Paskutinį mėnesį aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandų per dieną. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradėti uždirbti internete, kaip ir aš. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m

Petras

PUSGALVIAI IR TIEK, BET TAI SU KUUNAS, NORI PRAUSIASI NORI NE IR PANASIAI...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS