Alytaus policija ieško dingusios merginos: iš vaikų globos namų pabėga ne kartą | KaunoDiena.lt

ALYTAUS POLICIJA IEŠKO DINGUSIOS MERGINOS: IŠ VAIKŲ GLOBOS NAMŲ PABĖGA NE KARTĄ

  • 2

Alytaus apskrities pareigūnai ieško iš vaikų globos namų išėjusios ir negrįžusios paauglės. Mergaitės paieška skelbiama ne pirmą kartą.

Pasak pareigūnų, lapkričio 12 d. gavus moters pranešimą, kad Alytuje, A. Juozapavičiaus g. iš Alytaus vaikų globos namų išėjo ir iki šiol negrįžo šešiolikmetė Paulina Kundrotaitė, buvo paskelbta nepilnametės paieška.

Primename, kad mergina iš vaikų globos namų pabėga jau ne pirmą kartą. Pastarąjį sykį ji dingo rugsėjį, bet buvo sėkmingai surasta,

Gyventojus, ką nors žinančius apie merginos buvimo vietą ar ją mačiusius, prašoma informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Ievą Baziukevičienę telefonu +370 700 65 732, mob. tel. +370 647 09187 arba skambinti skubios pagalbos tarnybų telefonu – 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Saulius

Cia nieko nuostabaus mergaite bega nes motina jos nepriziuri jos motina Gintare Ryckyte ta dukra kaip ir motina tratina visi kas nori nieko nuostabaus dukra su motina tokio pacio gyvenimo

Ineta

Vargšas vaikas. .. Nei tėvų, Valdiški namai. .. Ne nuo meilės mergaitė begioja. ... Negi tikrai nera moters, kuri galetu su šiuo dideliu nelaimingu vaiku nuoširdžiai pašnekėti, apkabinti, Galbūt šiltus saugius namus su psichologine pagalba suteikti? Augantis žmogutis ši mergaitė. Auga jin, Auga jos baimės.... Baisu, kad nepapūltų į kokio buvusio kalinio nasrus, ar šiaip kokia iškrypelių gauja. ... Kas šios vienišos mergaitė gyvenime laukia, baisu ir pagalvoti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS