BMW pėsčiųjų perėjoje partrenkta mažametė atsidūrė medikų rankose | KaunoDiena.lt

BMW PĖSČIŲJŲ PERĖJOJE PARTRENKTA MAŽAMETĖ ATSIDŪRĖ MEDIKŲ RANKOSE

Praėjusią parą, trečiadienį, Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, mūsų šalies keliuose užregistruoti 79 eismo įvykiai. Septynių iš jų  metu buvo sužeisti septyni žmonės. Tarp sužeistųjų - nepilnametė.

Rugsėjo 18 d., 14.10 val., Gargžduose, Klaipėdos g., pėsčiųjų perėjoje, automobiliu buvo partrenkta devynerių metų mergaitė.

Automobilis „BMW X5“, vairuojamas 45 m. moters, nesustojo prieš pėsčiųjų perėją, kai kitas automobilis buvo sustojęs praleisti pėsčiųjų, einančių per perėją. Sužeista mergaitė paguldyta į ligoninę.

Neblaivūs vairuotojai trečiadienį sukėlė dar tris eismo įvykius.

Trečiadienio rytą, 7.38 val., Kaune, Taikos pr., neblaivus vyras, kuriam nustatytas 2,22 prom. girtumas, automobiliu „Mitsubishi Outlander“ atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį automobilį ir iš įvykio vietos nuvažiavo nesulaukęs policijos. Automobilis ir jo vairuotojas buvo netrukus sustabdyti, vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Vakar priešpiet, 11.05 val., Elektrėnuose, Draugystės g., neblaivus, teisės vairuoti neturintis 19-metis, automobiliu „VW Polo“ atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį. Įvykį sukėlusiam jaunuoliui nustatytas 1,41 prom. girtumas.

Dieną, Vilniuje, Gedimino pr., neblaivi 47 metų moteris automobiliu „VW Jetta“ kliudė du stovinčius automobilius ir išvartė metalinius stulpelius. Vairuotojai buvo nustatytas vidutinis, 1,54 prom. girtumas, moteris buvo pristatyta į policiją, jai gresia baudžiamoji atsakomybė.

Gairės: avarija LT, pėsčiųjų perėja, partrenkta mažametė
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Antanas

Visos avarijos lygiam kely tik per telefoną, už naudojimąsi telefonu vairuojant, nebaust baudom, o viešų darbų duot, tada galės ponai gatves šluot.

...

Ach: "Automobilis „BMW X5“, vairuojamas 45 m. moters, nesustojo prieš pėsčiųjų perėją" - 'BMW ir boba' tai juk MIRTINAS mišinys; - uždraust tai!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS