Eismo nelaimės tęsiasi: nuo žūties pėsčiąjį galėjo išgelbėti atšvaitas | KaunoDiena.lt

EISMO NELAIMĖS TĘSIASI: NUO ŽŪTIES PĖSČIĄJĮ GALĖJO IŠGELBĖTI ATŠVAITAS

Praėjusią parą, spalio 17-ąją, Lietuvos keliuose policija užregistravo 87 eismo įvykius, dešimties eismo įvykių metu buvo sužeista keturiolika žmonių. Žuvo 53 metų pėsčiasis.

Ketvirtadienio vakarą Pasvalio rajone, kelio Biržai-Raubonys 18-ame km, automobilis „Opel Astra", vairuojamas 30 metų vyro, partrenkė ir mirtinai sužalojo kelio viduryje sėdėjusį 53 metų vyriškį, kuris buvo pervažiuotas.

Žuvęs pėsčiasis tamsiuoju paros metu nevilkėjo ryškiaspalvės liemenės su šviesą atspindinčiais elementais, nebuvo prie drabužių prisisegęs atšvaito, su savimi neturėjo žibintuvėlio, vilkėjo tamsių spalvų drabužiais ir tamsoje, neapšviestame kelio ruože, buvo nematomas.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, ketvirtadienio eismo įvykiuose nukentėjo du nepilnamečiai. Neblaivūs vairuotojai sukėlė septynis eismo įvykius, viename įvykyje sužeistas žmogus.

Viename eismo įvykyje nukentėjo medikai ir jų pacientė. Klaipėdoje 26 metų vyras, vairuodamas krovininį mikroautobusą, įvažiavo į sankryžą degant žaliam šviesoforo signalui ir susidūrė su greitosios medicinos pagalbos automobiliu, per sankryžą važiavusiu su specialiaisiais šviesos ir garso signalais, degant raudonam šviesoforo signalui. Susidūrimo metu sužeisti greitosios pagalbos vairuotojas, medikas ir vežama pacientė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS