Girtas kelių erelis su BMW sukėlė avariją – nepilnamečiams lūžo kaulai | KaunoDiena.lt

GIRTAS KELIŲ ERELIS SU BMW SUKĖLĖ AVARIJĄ – NEPILNAMEČIAMS LŪŽO KAULAI

  • 5

Šeštadienio vakarą girtas vairuotojas sukėlė eismo nelaimę, per kurią nukentėjo du žmonės.

Utenos apskrities policija praneša, kad avarija įvyko liepos 16 d. apie 21 val. Utenos r., Vaikutėnų k., Zarasų g., kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis.

Anot policijos, automobilio „BMW 5ER REIHE“ vairuotojas (gim. 1990 m.) nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į eismo intensyvumą ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį vairuojamą blaivaus vyro (gim. 1967 m.) iš Zarasų r.

Per avariją nukentėjo du nepilnamečiai automobilio „Seat Cordoba“ keleiviai (gim. 2008 m. ir gim. 2007 m.). Jiems nustatyti kaulų lūžiai.

Avariją sukėlęs BMW vairuotojas iš Degulių k. buvo girtas. Alkotesteris parodė 2,47 prom. Vyras uždarytas į Panevėžio aps. VPK areštinę.

Gairės: eismo nelaimė, BMW, girtas vairuotojas, sukėlė avariją, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Rokis

Kuo dažniau žurnaliugos rašys, kad šitie mižkelniai yra ereliai, tuo mums geriau. Visi suskeliai puls bmw pirkt ir lėkti ant 150. Kuo daugiau jų išsidaužys, tuo mums geriau, nes būsim saugesni. Juk durnius yra durnas ne tik kelyje, o visur- darbe, parduotuvėje, kaiminystėje, koncerte... Dėl jų visos bėdos. Jei mergaitė išprievartauta- žinok tą padarė būtent toks "erelis", jei senutė apvogta- erelio darbas. Jei vaikinukas nušautas- "erelis" prikišo nagus.

oioi

tik baime sustabdys----moraline tikrai ne,financine nelabai --fizine 100 procentu-------su gyvuliais (atsiprasau gyvuliuku) tik taip...

Julija

Visiškai ta pati mintis atėjo. Sėdi tas degradas ir galvoja kad jis erelis, jis b lt ameba su išmyžtom smegenim geriausiu atveju. Ubagas ir suskis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS