Iki gaisro senolio būste trūksta itin nedaug: tikina, kad visos šiukšlės reikalingos | KaunoDiena.lt

IKI GAISRO SENOLIO BŪSTE TRŪKSTA ITIN NEDAUG: TIKINA, KAD VISOS ŠIUKŠLĖS REIKALINGOS

  • 4

Antradienį Vilkaviškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos inspektorė lankėsi viename Vištyčio seniūnijos kaimų. Vakar čia esančio namo kamine degė suodžiai. Šį kartą itin didelė nelaimė senolio būstą aplenkė, tačiau iki gaisro, anot specialistų, trūksta mažytės kibirkšties. 

„Neseniai žurnalistai teiravosi, kodėl mažėja žūčių gaisruose. Ir netgi patys į šį klausimą bandė atsakyti: girdi, gal todėl, kad žiema neatėjo… Tiesą sakant, žiema mažai kuo dėta, bet atsakymų gali būti visokių. Ir kad dūmų detektoriai ne vienai sunkiau besiverčiančiai šeimai įrengiami, ir kad saugos kultūros lygis ūgtelėjo, bet tai priklauso ir nuo ugniagesių gelbėtojų, ir nuo gyventojų namų slenksčius nuolat minančių valstybinės priešgaisrinės priežiūros pareigūnų nuoširdaus darbo“, – antradienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ rašo Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos specialistai.

Ugniagesių gelbėtojų atstovai pasakoja, kad šiandien Vilkaviškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos inspektorė Indrė Miškinytė lankėsi viename Vištyčio seniūnijos kaimų. Vakar čia esančio vieno namo kamine degė suodžiai. Jame gyvenantis senolis šįkart pastogės neprarado, bet pasidairius po jo būstą, pasak inspektorės, iki gaisro trūksta tik kibirkšties.

„Pasiteiravus, kodėl tiek šiukšlių virtuvėje, kurioje dar ir netvarkinga krosnis bei prie pakuros sumesti degūs daiktai, savininkas atsakė, jog viskas reikalinga. Dar pridūrė, kad dūmų detektoriaus jam nereikia, nes jo namų niekas nedraudžia“, – pasakoja I.Miškinytė.

Anot specialistų, buvo susisiekta ir su senolio dukra, kuri, kaip paaiškėjo, gyvena kartu. I. Miškinytė žada, kad bus ieškoma priemonių, kad gaisras šiuos namus aplenktų.

GALERIJA

  • Iki gaisro senolio būste trūksta itin nedaug: tikina, kad visos šiukšlės reikalingos
  • Iki gaisro senolio būste trūksta itin nedaug: tikina, kad visos šiukšlės reikalingos
  • Iki gaisro senolio būste trūksta itin nedaug: tikina, kad visos šiukšlės reikalingos
Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

nu

jau tie seniukai ,viskas jiems reikalinga....

nežiniukui

socialinį darbuotoją paskiria socialinės paramos skyrius, kai ARTIMIEJI PATEIKIA PRAŠYMĄ. Pirmiausia neaišku, ką artimieji veikia, o ne socialiniai darbuotojai

Tikrai,

kodėl negydo?Aiškiai matosi kad Šiukšlialigė prasidėjo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS