Kėdainių rajone – „Opel“ ir automobilvežio avarija: į medikų rankas perduoti du žmonės | KaunoDiena.lt

KĖDAINIŲ RAJONE – „OPEL“ IR AUTOMOBILVEŽIO AVARIJA: Į MEDIKŲ RANKAS PERDUOTI DU ŽMONĖS

Trečiadienį popiet gausios specialiųjų tarnybų pajėgos buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą apie didelę avariją Kėdainių rajone. Per eismo įvykį susidūrė du automobiliai – lengvasis ir automobilvežis. Nukentėjo ir į ligoninę pristatyti abiejų transporto priemonių vairuotojai.

Pranešė įvykio liudininkė

Prieš 15 val. Bendrajame pagalbos centre buvo gautas pilietiškos moters pranešimas, kad kelyje Jonava–Kėdainiai–Šeduva, ties posūkiu į Daumantų kaimą, susidūrė du automobiliai, yra sužeistų žmonių, kurie neišlipa iš suniokotų transporto priemonių.

Į įvykio vietą pasiųsti Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pirmasis ir antrasis skyriai, du greitosios medicinos pagalbos tarnybos ekipažai, du policijos pareigūnų ekipažai.

Suteikė pagalbą ir išvežė į ligoninę

Į įvykio vietą atskubėjus pirmiesiems gelbėtojams, paaiškėjo, kad susidūrė vyrų vairuojami automobiliai „Opel“ ir „Ford“.

Dimitrijaus Kuprijanovo/„Rinkos aikštė“ nuotr.

„Opel“ vairuotoją, atlaužę sulankstytas duris, gelbėtojai ištraukė iš automobilio, uždėjo kaklo įtvarą, paguldė ant specialios gelbėjimo lentos ir perdavė greitosios medicinos pagalbos medikams. Vyras buvo sąmoningas, tačiau sutrikęs, skundėsi galvos skausmais.

Automobilvežio vairuotojui taip pat prireikė skubios medikų pagalbos – buvo matyti, kad jaunam vyrui lūžusi ranka, įtarti ir kiti sužalojimai. Abu vyrai skubiai išgabenti į gydymo įstaigą.

Smūgio būta labai stipraus

Įvykio aplinkybių ėmėsi tirti policijos pareigūnai. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kuomet 1957 metais gimęs lengvojo automobilio vairuotojas išvažiavo iš šalutinio kelio, vedančio į Daumantus, ir susidūrė su keliu Jonava–Kėdainiai–Šeduva važiavusiu automobilvežiu, kurį vairavo 2003 metais gimęs vyras.

Smūgio būta labai stipraus – lengvasis automobilis net apsisuko, buvo stipriai sumaitotas. Automobilvežio priekis taip pat nemenkai apdaužytas.

Abu vairuotojai buvo blaivūs

Įvykio vietoje buvę liudininkai svarstė, kad galbūt lengvojo automobilio vairuotoją apakino saulė, mat, ji popietę švietė itin ryškiai, o galbūt eismo įvykį lėmė kitos aplinkybės.

Į visus klausimus atsakys policijos pradėtas tyrimas.

Beje, jau aišku, kad per eismo įvykį nukentėję vyrai buvo blaivūs.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS