Kėdainių rajone – tragiška BMW ir vilkiko kaktomuša: žuvo 19-metė vairuotoja (papildyta) | KaunoDiena.lt

KĖDAINIŲ RAJONE – TRAGIŠKA BMW IR VILKIKO KAKTOMUŠA: ŽUVO 19-METĖ VAIRUOTOJA (PAPILDYTA)

Kėdainių rajone – mirtina lengvojo automobilio ir vilkiko kaktomuša. Žuvo, pirminiais duomenimis, ją sukėlusi devyniolikmetė BMW vairuotoja. Ji skubėjo į darbą, iki kurio dar buvo likę apie keli kilometrai, t.y. jau buvo įveikusi apie du trečdalius kelio nuo savo namų.

Kauno apskrities policija informavo, kad pranešimo apie šią vasario 13-osios tragediją sulaukusi 8.54 val.

Kelyje Josvainiai-Kėdainiai, prie Šingalių kaimo, susidūrė vilkikas, vairuojamas blaivaus vyro, gimusio 1989 metais, ir automobilis BMW, vairuojamas moters, gimusios 2004 metais.

Dėl šio tragiškai pasibaigusio susidūrimo kelias Josvainiai-Kėdainiai buvo uždarytas net kelias valandas – tiek laiko čia dirbo specialiosios tarnybos.

BMW vairuotoją, kuri, pirminiais duomenimis, lenkdama kitą transporto piemonę, išvažiavo į priešingą  eismo juostą prieš pat vilkiką, iš metaliniu karstu virtusios jos transporto priemonės sugebėjo ištraukti tik specialia įranga ginkluoti ugniagesiai gelbėtojai. Greitosios medikams tebuvo likę konstatuoti šios jaunos moters žūtį.

„Ji teisę vairuoti turėjo“, – BNS informavo Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Tiesa, kiek laiko, policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patikslinti negalėjo – apeliavo į tai, kad bet kokiu atveju šią teisę devyniolikmetė buvo įgijusi neseniai – metų bėgyje.  

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, žuvusioji – Pelėdnagių seniūnijos gyventoja. Pirminiais duomenimis, ji buvo vienturtė ir gyveno su tėvais. O tragedija įvyko, devyniolikmetei važiuojant į darbą – Josvainiuose įsikūrusią kavinę-barą, kurio virtuvėje dirbo. Kavinė atsidaro 10 val. Tragiška kaktomuša įvyko, likus keliems kilometrams iki darbovietės, t.y. jau įveikus nuo Pelėdnagių apie du trečdalius kelio.

Vilkikas „Scania“, su kuriuo susidūrė žuvusiosios vairuotas BMW, priklauso parduotuvių tinklui „Norfa“.   

Gairės: Kėdainių rajonas, žuvo vairuotoja, BMW, vilkikas, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (41)

BLABLABLA

Negaila man jos,nemoki vairuoti-nesėsk už vairo,kaip sakoma nemokin ***t,nereikia list. Vistiek baigtusi tuo,kad susitaškytų kur nors bevairuodama.

bukime atidus ir gailestingi suklydusiam,gelbekime !

Leisti pradejusiam baigti lenkima ,priesais atvaziuojantis turejo mazinti greiti arba visiskai sustoti,kad neivyktu avarija,saugiai leisti uzbaikti lenkima,nejau negaila jaunos mergaites gyvybes ?

tam brangus mokamas kelias

Apart zodziu " baust , bauda " yra ir kitu zodziu Lietuviu kalboj , nieko kito neisgirsi nei ziniasklaidoj nei istatymuose nei ale zinovu komentaruose tik baust , uzdraust , uzdraudus nubaust , o kur tokie zodziai kaip padekot , paskatint , premijuot , pagirt ? Jei kvailas tai nors ir kaip stalo pavirsium keliu vaziuok visvien bus blogai .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS