Kraupu: Marijampolės miške rastas nusižudęs 18-metis | KaunoDiena.lt

KRAUPU: MARIJAMPOLĖS MIŠKE RASTAS NUSIŽUDĘS 18-METIS

  • 34

Marijampolės miške rastas, įtariama, nusižudžiusio 18-mečio kūnas.

Kaip praneša policija, šeštadienį, 18.59 val. buvo gautas pranešimas, kad  tarp Avižinės ir Obelinės kaimų esančioje miškingoje vietovėje rastas žmogaus kūnas.

Nustatyta, kad tai galimai nusižudžiusio marijampoliečio, gimusio 2001 metais, kūnas be išorinių smurto žymių.  

Gairės: aštuoniolikmetis, nusižudė jaunuolis, rastas lavonas, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Anonimas

Gal gana? Kaip jūs galit taip kalbėt? Jūs jį, jo šeima, draugus pažinojot? Gal radot jo kūną, kad sakytut, kad tai kažkieno kito darbas? NE JŪS APIE TAI NEŽINOT NIEKO! LEISKIT JAM ILSĖTIS! Jis palaidotas, o jūs dar kalbat apie tai, ne gana to dar kažką kaltinate, jis pats pasirinko, jis pats parašė laišką, jis pats mus paliko, o mes su tuo turim susitaikyt. Tai yra pačio Martyno pasirinkimas. Skurdas? Ne, Martynas nebuvo to patyręs, jie nebuvo nei labai turtingi, bet tikrai nebuvo ir skurdžiai, tiek pinigais tiek šeimos meilę. Kam komentuot tokius straipsnius? Mamai yra ir taip sunku tai yra antras vaikas kuris išeina pats, vietoj jūsų nerašyčiau tokiu komentarų, geriau palinkėt stiprybės jo šeimai ir daugiau neberašykit nieko.

Nejaugi

niekam neateina mintis, kad čia gali būti inscenizuota savižudybė? Tyrėjai privalėtų nuoširdžiai paplušėti, kad tai įrodytų. Lengviausia padaryti išvadą, kad kiekviena keista mirtis -- savižudybė. Užuojauta mirusiojo artimiesiems.

Norint

Norinkt smerkti kito zmogau guvenima ar savizodybe pirmiausia reikia vietoje jo ta gyvenima pragyventi ir tik paskui daryti isvadas pazinohau ne viena savizudi kurie nusizude prarade darba ar jo nerade ir neturedami lesu pragyventi po kazkurio laiko pasirinko savizudybe labai gaila kad nuo visuomenes tai slepema ir ju savizudybiu priezastis prisidengema tik pagalbos telefonu kuris pigiausias kelias nuslepti tikrasias priezastis dazniause priezastis Skurdas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS