Kretingos ligoninėje gimęs kūdikis mirė po valandos | KaunoDiena.lt

KRETINGOS LIGONINĖJE GIMĘS KŪDIKIS MIRĖ PO VALANDOS

  • 1

Teisėsaugininkai aiškinasi kūdikio mirtimi pasibaigusio įvykio Kretingos ligoninėje aplinkybes. Rugsėjo viduryje gimęs berniukas išgyveno tik valandą. Medikai vardija įvairiausias vaiko mirties priežastis ir savo klaidų neįžvelgia, rašo portalas delfi.lt. 

Tačiau įtarimų kelia kitas faktas - panaši istorija šioje ligoninėje įvyko ir prieš 8 metus, praneša LNK laida „Žinios“.

23 metų plungiškė gimdyti atvyko į Kretingos ligoninę. Moteris gimdė sunkiai, gimdymas esą baigtas operacija. Po Cezario pjūvio gimusiam berniukui prireikė reanimacijos.

„Jis gimė labai sunkios būklės. Buvo iškviesta reanimacinė pagalba. Vaikas reanimobiliu buvo išgabentas į Klaipėdą“, - sakė Kretingos ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotojas medicinai Vidmantas Jurgaitis.

Tačiau Klaipėdos medikams išgelbėti kūdikio nepavyko. Po pusvalandžio konstatuota mirtis.

Kodėl kūdikis mirė, ar gimdyvei buvo suteikta reikiama pagalba ir ar ji nebuvo pavėluota aiškinasi teisėsaugininkai.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ai išgyvenimas

Lietuvoj išgyvenai tavo laimė...apsikrėtei kuo susirgai, gimei nesveikas -amen. Niekam nėra pinigų, nėra technikos... noro. Valkatos ir nusiklatėliai laiko verchą... Kaubojų pilna su ginklais ...laukiniai vakarai... O Valdžios giesmė " Viskas Lietuvoje gerai ...auga ekonomika" ahaaaaa auga ji kur gi ne

SUSIJUSIOS NAUJIENOS