Magistralėje BMW nuskriejo nuo kelio ir apvirto: sužaloti penki žmonės | KaunoDiena.lt

MAGISTRALĖJE BMW NUSKRIEJO NUO KELIO IR APVIRTO: SUŽALOTI PENKI ŽMONĖS

  • 6

Šeštadienį automagistralėje ties Šilalės rajonu į avariją patekus automobiliui sužeisti penki žmonės, trys iš jų gydomi ligoninėje.

Šeštadienį, apie 7.30 val., kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 212-ame kilometre, automobilis „BMW 320“ nuvažiavo nuo kelio ir apvirto, pranešė Policijos departamentas.

Eismo įvykio metu nukentėjo 1987 metais gimęs automobilio vairuotojas (gim. 1987 m.), jis ir dar du vyrai, gimę 1988 ir 1989 metais, dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Dar du keleiviai – 1996 metais gimęs vyras ir 1990 metais gimusi moteris – nukentėjo mažiau, jie po medikų suteiktos pagalbos gydosi ambulatoriškai.

Anot policijos, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisyklių, kurių metu kilo įvyko eismo įvykis ir buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, pažeidimo.

Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, BMW, nulėkė nuo kelio
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Skerslenkis

Kaimo zalupos vairavo, ...netaisyta vapshe, padangos 0, kuro ant bako dugno lašai,realios traukos 50nm., stabdziu kaladeles[made in china], vairo stiprintuvas - klibantis,

bMv

Kledarai visada išsitasko! Jų toks likimas...

Anonimas

skrist pradeda kai pasiekiamas tam tikras greitis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS