Mokslo metų pradžią aptemdė avarijos: sužeisti penki vaikai, vienas – reanimacijoje | KaunoDiena.lt

MOKSLO METŲ PRADŽIĄ APTEMDĖ AVARIJOS: SUŽEISTI PENKI VAIKAI, VIENAS – REANIMACIJOJE

Praėjusią parą, rugsėjo 2-ąją, Lietuvos keliuose policija užregistravo 63 eismo įvykius, 7 įvykių metu buvo sužeista 14 žmonių. Viename eismo įvykyje sužeisti 5 vaikai.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, pirmadienį rytą Kalvarijos savivaldybės Šleinių kaime, kelyje Kalvarija-Vilkaviškis, tiesioje nuokalnėje, kelio atkarpoje, kur leidžiamas 60 km/val. greitis, 30-metė vairuotoja, turinti 1 metų vairavimo stažą, nesuvaldė automobilio „Ford Galaxy", kuris nuvažiavo nuo kelio ir laukuose apvirto. Automobilyje buvo vežami vaikai, kurie buvo užsegti saugos diržais arba sėdėjo saugos kėdutėse.

Eismo įvykio metu susižalojo pati vairuotoja ir visi vaikai. 11 ir 12 metų berniukai ir 5 metų mergaitė gydomi ambulatoriškai. Dar du vaikai paguldyti į ligoninę: 4 metų mergaitė hospitalizuota dėl rankų kaulų lūžimų, 8 metų berniukas gydomas reanimacijoje.

Visi kiti pirmadienio eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti žmonės, užregistruoti sostinėje.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, šiais metais eismo įvykiuose žuvo 7 nepilnamečiai, sužalojimus patyrė 452 vaikai, 188 iš jų buvo automobilių keleiviai, 123 vaikai buvo pėstieji.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jonas

Paruosta vairavimo mokykloje kaip reikian iskart gaza ,ir pirmyn.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS