Nelaimė Šiauliuose: palapinėje rastas mirtinai sušalusio vyro kūnas | KaunoDiena.lt

NELAIMĖ ŠIAULIUOSE: PALAPINĖJE RASTAS MIRTINAI SUŠALUSIO VYRO KŪNAS

Šiauliuose, kaip įtariama, mirtinai sušalo vyras.

Kaip pranešė policija, pirmadienio vakarą, apie 20 val., Metalistų gatvėje, palapinėje, rastas neturinčio nuolatinės gyvenamosios vietos, įtariama, sušalusio 40-mečio vyro kūnas be išorinių smurto žymių.

Nelaimė įvyko miesto pramoniniame rajone.

„Įmonės darbuotojai pranešė, šalia tos įmonės tvoros buvo palapinė“, – BNS antradienį sakė Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kaip skelbė BNS, šaltą savaitgalį Lietuvoje buvo gauti septyni pranešimai apie nušalimus patyrusius žmones, Anykščių rajone galimai mirtinai sušalo moteris.

Pranešimai apie nušalusius žmones gauti iš Kauno, Panevėžio, Šiaulių, Kalvarijos.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba informavo, kad sekmadienį ir pirmadienį Lietuvoje šalčiai buvo stipriausi per beveik trejus metus.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Gitanas \\\\\.../////

"gerovės" valstybė.

PSD mokescio vergas...pavydziu jam

vyras buvo benamis, nuolatinės gyvenamosios vietos neturėjo.... PSD nemokejo...paskolos banke netureejo...abonemento elektrai neturejo... abonemento siusklem neturejo... brangus mokamas parkingas jo nekankino...zemes ir infrastrukturos mokesciai irgi... respect jam nes jis paskutinis laisvas nuo bankomatu geroves ...

Tai

Kaip mergaitės tai būriai traukia ieškoti, o kai palapinė panosėje, ai gal žmogui namuose perkaršta, ne mano pupos, ne mano bėdos. Kodėl taip?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS