Nelaimės šalies keliuose: praėjusią parą labiausiai nukentėjo pėstieji | KaunoDiena.lt

NELAIMĖS ŠALIES KELIUOSE: PRAĖJUSIĄ PARĄ LABIAUSIAI NUKENTĖJO PĖSTIEJI

Praėjusią parą, rugsėjo 4-ąją, mūsų šalies keliuose, Lietuvos kelių policijos tarnybos pateiktais pirminiais duomenimis, įvyko 70 eismo įvykių, 14 eismo įvykių nukentėjo 15 žmonių, tarp sužeistųjų – 1 nepilnametė pėsčioji.

Vilniuje eismo įvykiuose nukentėjo 3 pėsčiosios.

Konstitucijos prospekto susikirtime su G. Baravyko gatve 28 metų automobilį BMW vairavusi moteris nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusios 9 metų mergaitės ir ją partrenkė, sužeista nepilnametė pėsčioji buvo pristatyta į ligoninę.

Sėlių gatvėje 21 metų dviratininkė nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusios 43 metų pėsčiosios ir ją partrenkė, sužeista pėsčioji dėl daugybinių sumušimų pristatyta į ligoninę.

Vilniaus gatvėje 35 metų dviratininkas, vengdamas susidūrimo su pėsčiąja, nesuvaldė vairuojamo dviračio ir, nuvažiuodamas nuo šaligatvio į važiuojamąją kelio dalį, partrenkė kitą pėsčiąją, 93 metų senjorę, kuri dėl sužalojimų gydoma ambulatoriškai.

Kaune įvyko du įvykiai maršrutiniame miesto transporte.

K. Baršausko gatvėje keleiviui belipant į troleibusą, vairuotojas uždarė duris ir pradėjo važiuoti, dėl to nespėjęs įlipti, ant šaligatvio nukrito ir susižalojo 44 metų keleivis, vyras nuvežtas į ligoninę. Vidurdienį, Savanorių prospekte, staigiai stabdančiame autobuse nukrito ir susižalojo 79 metų keleivė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS