Plungės, Klaipėdos ir Pasvalio rajonuose eismo įvykių metu nukentėjo septyni žmonės | KaunoDiena.lt

PLUNGĖS, KLAIPĖDOS IR PASVALIO RAJONUOSE EISMO ĮVYKIŲ METU NUKENTĖJO SEPTYNI ŽMONĖS

  • 0

Praėjusią parą Plungės, Klaipėdos ir Pasvalio rajonuose įvykusių eismo įvykių metu nukentėjo septyni žmonės, pranešė policija.

Teisėsaugos duomenimis, antradienį, apie 15.40 val. Plungės rajone automobilis „Peugeot 407“, vairuojamas moters (g. 1980 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Hyundai Santa Fe“, kurį vairavo moteris (gim. 1966 m.). Per eismo įvykį sužalotos abi vairuotojos, kurios, suteikus medicininę pagalbą, gydomos ambulatoriškai.

Anot policijos, antradienį, apie 18.30 val. Klaipėdos rajone, Kuliškių kaime, Vilniaus plente, automobilis „BMW 5ER Reihe“, vairuojamas moters (gim. 1985 m.), iš kelkraščio bandant įvažiuoti į kelio važiuojamąją dalį, nepraleido ir susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu automobiliu „BMW Serie 3“, kurį vairavo vyras (gim. 2004 m.). Į susidūrusius automobilius dar atsitrenkė ta pačia kryptimi važiavęs automobilis „Audi A6“, kurį vairavo vyras (gim. 1996 m.).

Per eismo įvykį sužaloti automobilio „BMW 5ER Reihe“ vairuotoja ir automobilio „BMW Serie 3“ keleivė (gim. 2005 m.), kurios, suteikus medicininę pagalbą, gydomos ambulatoriškai.

Teisėsaugos duomenimis, antradienį, apie 16.20 val. Pasvalio rajone automobilis „Chrysler Grand Voyager“, vairuojamas vyro (gim. 1971 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Volvo V40“, kurį vairavo vyras (gim. 2002 m.).

Per eismo įvykį sužaloti automobilio „Chrysler“ vairuotojas ir keleivė (gim. 1971 m.) (abu dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę) bei automobilio „Volvo“ vairuotojas, kuris, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Gairės: Plungė, Klaipėda, Pasvalys, avarija LT, eismo įvykiai, nukentėjo žmonės
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS